Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

CHP’den Yavaş ile 1 saatlik Akşener zirvesi

İYİ Parti lideri Akşener’in Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme süreci ile ilgili açıklamasının ardından siyasi kulislerde hareketli saatler yaşanmaya başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la görüşmek üzere belediye binasına geldi. Kuşoğlu, yaklaşık 1 saat kaldıktan sonra belediye binasından ayrıldı. Kuşoğlu’nun Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Yavaş’la görüşmeye gittiği öğrenildi…

03 Mart 2023 tarihinde eklendi.
CHP’den Yavaş ile 1 saatlik Akşener zirvesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme süreci ile ilgili açıklamasının ardından siyasi kulislerde hareketli saatler yaşanmaya başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la görüşmek üzere belediye binasına geldi. Kuşoğlu, yaklaşık 1 saat kaldıktan sonra belediye binasından ayrıldı.

Akşener, GİK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Çok kritik bir kırılmanın eşiğinde millet sizi göreve çağırıyor” demişti.

Edinilen bilgiye göre Kuşoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun talebi üzerine Yavaş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Kuşoğlu daha sonra MYK toplantısına katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ