Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Çok yakında Sonya’dan yeni single geliyor

Kendine has müzik tarzı ile dikkat çeken DJ Sonya, yayınlanacak olan şarkıları için hem gururlu hem de çok mutlu hissediyor…

31 Temmuz 2023 tarihinde eklendi.
Çok yakında Sonya’dan yeni single geliyor

SONYA kimdir?

SONYA 30 Ocak 1991’de Girne Kıbrıs’ta doğdu.

2021 yılında müzik ile yakından ilgilenmeye başlayan SONYA, Eylül 2021’de ilk sahne performansını sergiledi. Kısa süre içerisinde birçok lokal ve Avrupa’dan DJ ile aynı sahneyi paylaştı.

SONYA’nın kariyeri

SONYA, 30 Ocak 1991’de Girne Kıbrıs’ta doğdu.

2021 yılında müzik ile yakından ilgilenmeye başlayan SONYA, 2022 yılında sahne almaya başladı. Kısa süre içerisinde birçok özel etkinlikte sahne alan SONYA, lokal ve yabancı DJ’ler ile sahne alıp müzik kariyerine başladı. Müzik kariyerine ilk olarak Progressive Techno ile başlayıp daha sonra Cosmic Techno, Dark Techno, Acid Techno ve Hard Techno olarak devam etti. Son zamanlarda Acid Technoya olan merakı SONYA’yı prodüksiyona yönelmeyi teşvik etti.

İşte SONYA ile ilgili detaylar

Doğum adı: Ali ŞONYA

Sahne adı: SONYA

Tarzlar: Acid Techno

Etkin yıllar: 2021 – Günümüze

SONYA’nın hedefleri

SONYA 30 Ocak 1991’de Girne Kıbrıs’ta doğdu.

2021 yılında müzik ile yakından ilgilenmeye başlayan SONYA, Eylül 2021’de sahne almaya başladı. Kariyerinin 6. Ayından itibaren aktif olarak prodüksiyon ile ilgili çalışmalarını da ekleyen SONYA çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2023 yılında Acid Techno üzerine yapmış olduğu single şarkıları yayınlamayı planlıyor. Kendine has müzik tarzı ile dikkat çeken SONYA, yayınlanacak olan şarkıları için hem gururlu hem de çok mutlu hissediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ