Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Cumhuriyet Kutlamasında Aydınlanma Devrimini Gençlerimiz Yapacak

Gençlerimizi desteklemeye teşvik etmeye ve başarılarını arttırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz…

27 Ekim 2023 tarihinde eklendi.
Cumhuriyet Kutlamasında Aydınlanma Devrimini Gençlerimiz Yapacak

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyetin Altın çocukları Resim sergisi ile oylamaya katılan 450 gence hediye ettikleri altın ve değerli emtialar ile gündeme gelen Flokser Tekstil firmasının başarılı yöneticisi Aysim Tükek ÜTEBAY. Ulusal medyada geniş yankı bulan projeleri ile ilgili gençlere önemli mesajlar verdi.

Gençlerimizi desteklemeye teşvik etmeye ve başarılarını arttırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Flokser Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Aysim TÜKEK ÜTEBAY

Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesi olarak benimsenmiş olan kadın erkek eşitliği günümüzde demokrasinin ve sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmanın temel kriteridir.

Flokser Tekstil olarak bizde çağdaş ve güçlü bir Cumhuriyet için kadın yöneticilerimiz ve çalışanlarımızı her zaman destekliyoruz. Eğitime verdiğimiz önem ile ilkokuldan üniversite düzeyine kadar tüm kız ve erkek öğrencilerimizin eşit eğitim hakkı için burs çalışmaları yürütüyor.

Okul-sanayi işbirlikleri ile her zaman yanlarında olacağımıza söz veriyoruz. Atatürk’ün bulunduğumuz coğrafyada imkansızı başararak yarattığı

Aydınlanma Devrimi’yle; çağdaş, laik, demokratik hukuk devleti olma yolunda inanç ve kararlılıkla yürümek için her zamankinden daha çok çalışmamız gerektiğini vurgulamıştır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ