Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Dijital Çağda “Z Kuşağı Gerçekleri” kitabı raflardaki yerini aldı

09 Aralık 2021 tarihinde eklendi.
Dijital Çağda “Z Kuşağı Gerçekleri” kitabı raflardaki yerini aldı

İstanbul Kent Üniversitesi, Dr. Öğr. Üyesi Duygu Aydın Aslaner ve Beykent Üniversitesi, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Gökçe Aslaner’in editörlüğünü üstlendikleri “Dijital Çağda Z Kuşağı Gerçekleri” kitabı okuyucuyla buluştu.

25 yazar tarafından 19 bölüm olarak kaleme alınan ve 476 sayfadan oluşan “Dijital Çağda Z Kuşağı Gerçekleri” kitabı Kriter Yayınevi etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Günümüzde, Z kuşağını doğru bir biçimde okuyabilmek aslında geleceği anlayabilmektir. Bu bağlamda “Dijital Çağda Z Kuşağı Gerçekleri” kitabı, Z kuşağını yeni dünya düzeninde anlamaya yönelik bir içerikle hem akademiye hem de sektöre önemli bir kaynak olmayı amaçlamakta olduğu belirtilen kitabın konusunun detaylarını editörlerinden dinledik..

İstanbul Kent Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Duygu Aydın Aslaner, “21. yüzyılda yaşanan sosyal, siyasal, politik, ekonomik ve teknolojik gelişmeler Z kuşağının gündelik yaşam pratiklerinde önemli değişimleri de beraberinde getirmiştir. Özellikle 2019 yılında başlayan COVID-19 pandemi sürecinin tüm dünyayı etkisi altına alması ile neredeyse hayatın her alanında radikal değişimler ve dönüşümler yaşanmıştır. Toplumun önemli bir yapı taşını oluşturan gençler ve dolayısıyla Z kuşağı, her aşamada yeni değerlerin inşa edildiği dijital çağda önemli ve etkin bir rol üstlenmektedir” dedi.

Beykent Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Gökçe Aslaner ise “25 yazar tarafından 19 bölüm olarak kaleme alınan bu kitap, dijital çağda Z kuşağı gerçeklerini ortaya koymaya yönelik araştırma, derleme ve incelemeleri içermektedir. Bu bağlamda kitapta; markalaşma, dijital pazarlama, yeşil pazarlama, reklamcılık, halkla ilişkiler, dijital iletişim, eğitim, e-spor, dijital gazetecilik, dijital oyunlar, dijital siyasal iletişim, dijital okuryazarlık, dijital kültür, sosyal medya, postfeminizm ve tüketici davranışları gibi konular sosyal bilimler çerçevesinde, Z kuşağı perspektifinden detaylı bir biçimde incelenmiştir“ dedi.

Haber – Hasret Dilek Delier

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ