Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Dünya Starları ile Reklam anlaşmaları yapan Türk Mücevher Firması

Dünya starı ile anlaşan adı sır gibi saklanan türk mücevher firması kim. Hangi dünya starı ile anlaşıldı. Ne kadara anlaşıldı. Ünlü Yıldızlarla ile anlaşan firma sahibi kim…

12 Temmuz 2023 tarihinde eklendi.
Dünya Starları ile Reklam anlaşmaları yapan Türk Mücevher Firması

15 Temmuz gecesi düzenlenecek olan ve Amerikalı Rap starının’da katılacağı özel gecede dünya starına özel koleksiyon yapan ve yeni dönemde anlaşma yapacağı öğrenilen Türk Mücevher ve altın firması kim.

Kapalıçarşının tanınan firma sahiplerinden Fatih Demirel’in kurmuş olduğu En Jewellery firması geceye gelmesi ve katılması beklenen dünya starının özel koleksiyonları ile Türkiye ve Avrupa da yapacağı reklam anlaşmasının tarafı olduğu sır gibi saklansada kulislerde konuşulmaya başlandı.

Kurduğu yeni firma En Jewellery özellikle Orta Doğu pazarı ve Avrupa pazarında tanınan dünya starları ve ünlü isimler ile özel bir tanıtım ve reklam süreci yönetmeye hazırlanıyor.

Üretici firma olma avantajını sonuna kadar kullanmak istiyoruz. 25 yıllık tecrübemizi de mevcut firmalarımıza ek olarak yeni bir heyecan ve enerji ile kurduğumuz En Jewellery ile 1 yıl için de ülkenin en bilinen markaları arasına sokmak istiyoruz diyen Fatih Demirellerin, Kapalıçarşı dergisi gecesi için anlaşmaya vardığı ünlü isme ödenen bedel açıklanmadı.

Gece içerisinde özel bir koleksiyon ile de defile yapacak olan En Jewellery şimdiden tüm meraklı gözleri üzerine toplamış durumda.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ