Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Dünyaca ünlü isimlere huzur veriyor

Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla isminden sıkça söz ettiren ve sekiz ayrı belgesi bulunan Dünyaca ünlü Bioenerji Uzmanı Kudret Sarıalioğlu Çebi, 55’inci ödülünü almaya hazırlanıyor…

13 Mayıs 2024 tarihinde eklendi.
Dünyaca ünlü isimlere huzur veriyor

Uzun bir süredir ara verdiği müzik yolculuğuna yeniden merhaba demeye hazırlanan Kudret Sarıalioğlu Çebi, evi ile stüdyo arasında mekik dokuyor. Önümüzdeki aylarda Fransa’ya gidecek olan Sarıalioğlu Çebi, şarkısının klibini ise burada çekmeyi hedefliyor. Dünyaca ünü starların menajerliğini yapan Don Keryy ile bir araya gelecek olan Bioenerji Uzmanı Kudret Sarıalioğlu Çebi,’Fransa’da öyle bir klip çekeceğim ki müzik dünyasında fırtınalar estireceğim. Yakında Ankara’da yapılacak olan törende çok önemli bir ödül alacağım. Tek hedefim bu yıl başarılarıma başarı katmak’dedi.

Mesleğinde zirveyi yakaladığını da dile getiren Sarıalioğlu Çebi, ‘Başta Amerika olmak üzere, Rusya, Fransa ve İtalya’dan bioenerji terapisi için birçok ünlü benden yardım alıyor. Terapi  gören ziyaretçilerimiz daha huzurlu bir yaşam sürdürüyorlar’ diyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

1 ADET YORUM YAPILDI
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ