Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in TikTok’tan kazandığı günlük ücreti açıkladı

Son dönemde TikTok’ta açtığı canlı yayınlarla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in 1 günlük kazancı ortaya çıktı. TikTok fenomeni Ece Ronay, taciz iddiası nedeniyle davalık olduğu Mehmet Ali Erbil’in günlük 70 ile 100 bin TL arasında bir ücret kazandığını açıkladı…

26 Eylül 2022 tarihinde eklendi.
Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in TikTok’tan kazandığı günlük ücreti açıkladı

Karpuz isimli şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran fenomen Ece Ronay, geçtiğimiz yıl Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı mesajları sosyal medya üzerinden ifşa ederek taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla dava açmıştı. Son olarak Mehmet Ali Erbil’in TikTok canlı yayınında takipçilerinden hediye istemesi karşısında “Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye. Zamanında bana ‘TikTok’ta dileniyorsun’ deyip küçümseyen şimdi benden beter hale gelmiş çok keyifliyim” şeklinde ifadeler kullanan Ece Ronay, ünlü şovmenle yeniden davalık olmuştu. Mehmet Ali Erbil, davalık olduğu Ece Ronay’ın bu sözleri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, klibinde oynadığı Mehmet Ali Erbil’in TikTok’tan kazandığı ücreti açıkladı.

Mehmet Ali Erbil’in sosyal medya kazancı ortaya çıktı. TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, ‘Mehmet Ali Erbil günlük 70 ile 100 bin TL arası kazanıyor’ dedi.

ece ronay - mehmet ali erbil

”TİKTOK’A ÜNÜ BİTENLER GİRMEYE BAŞLADI”

TikTok’ta nasıl para kazanıldığına da değinen Ece Ronay, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. TikTok’ta insanlarla dalga geçtiklerini söyleyen Ronay, ”Genelde buraya ünü bitenler girmeye başladı” ifadelerini kullandı.

”MEHMET ALİ ERBİL 70 – 100 BİN TL ARASINDA PARA KAZANIYOR”

Kendisi de bir dönem TikTok’u aktif olarak kullanan ve bu platform üzerinden para kazanan Ronay açıklamalarının devamında ise şunları söyledi: ”Bana söylediği bir şeyi yine kendisi yaparsa laf söylemeye devam ederim. Beni ezmeye çalıştıkları her şeyi şimdi onlarda görüyorum. Gördükçe de yüzlerine vurmaya devam edeceğim. Mehmet Ali Erbil TikTok’tan günlük 70 ila 100 bin TL arasında para kazanıyor. Gönderilen hediyelerle o civarda bir para kazandığı için TikTok’tan vazgeçemiyor. Orada her tarzda insan var… Video paylaşıp takipçi elde ediyorsunuz ama canlı yayın açarsanız para kazanıyorsunuz. Bunun için karşı tarafla yarışma yapıyorsunuz, karşılıklı ceza verme oyunları oynuyorsunuz. İnsanlar da size canlı yayın boyunca hediye gönderiyor. Bu hediyeleri almanın belirli bir miktarda ücreti var. Aslında insanlar dalga geçiyorlar, karşılarında büyük gördükleri isimleri rezil duruma düşürüyorlar. Mesela karşılıklı yarışmada onu küçük düşürecek şeyler yaptırıyorlar. Genelde buraya ünü bitenler girmeye başladı. Son dönemde Merve Boluğur girdi. 7/24 canlı yayın açıyor. 700 TL gönderdiyseniz yarısını platform alıyor. 350 TL’si size geliyor.”

Mehmet Ali Erbil’le bir yıl önce başlayan dava hakkında da konuşan Ece Ronay, “Mehmet Ali Erbil benim için ‘TikTok’ta dilenen bir kız. Onunla beni bir mi tutuyorsunuz’ demişti. Gördüğünüz üzere birmişiz. Hatta benden bin betermiş. Her gün yayınlarda ‘bana hediye gönderin’ diyerek yalvarıyor. Çok acınası bir halde. Dilenci dediğim için dava açmış, açabilir. Davalar devam ediyor bakalım sonucu ne olacak” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ