Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

‘Ecem.s Tattoo’ dövmenin uzmanı!

Dövme hem yapana hem de yaptırana keyiflidir…

04 Nisan 2022 tarihinde eklendi.
‘Ecem.s Tattoo’ dövmenin uzmanı!

Dövme hem yapana hem de yaptırana keyiflidir. Dövmeyi yapan kişi, sanatını konuşturmanın vermiş olduğu hazla bu işi yaparken, dövmeyi yaptıranda ortaya çıkacak sonuç karşısında büyük bir keyif duymaktadır. İki tarafında kazançlı çıktığı nadir mesleklerden birisidir diyebiliriz. Dövme yaptırırken mutlaka uygun bir dövme stüdyosu bulmalısınız ve bu dövme stüdyosunda sağlıklı koşullar altında, tamamen steril çalışan dövme ustalarıyla çalışmalısınız. İstanbul gibi bir yerde birçok dövme stüdyosu bulunmakla birlikte bu işi yapan birçok kişi vardır. Kimisi mesleğine saygının gerektirmiş olduğu tüm kuralları yerine getirirken, kimisi de her gelen kişiye müşteri gözüyle baktığı için bazı noktaları atlayabilmektedir. Burada en önemli nokta ise, dövme sanatını severek yapabilmektir.

İstanbul’da ‘Ecem.s.Tattoo’ olarak tanınan Serkan Güler, dövme konusunda oldukça iyi işler ortaya çıkarıyor. Mesleğine saygısı ve bu işi keyif alarak yapması, ortaya çıkardığı dövme çalışmalarından belli oluyor. Özellikle birçok ünlünün de dövme yaptırmak için uğradığı, ‘Ecem.s.Tattoo’ dövme konusunda adından sıkça söz ettiriyor. İnternette küçük bir araştırma yaptığınızda tanınırlığına ve yaptığı işlere kendi gözlerinizle şahit olabiliyorsunuz. Dövme sanatını konuşturduğu her eseri kendi Instagram sayfasında sergileyen dövmeci Serkan Güler, Kadıköy’de bulunan stüdyosunda dövme sanatını en ince ayrıntısına kadar konuşturuyor.

Serkan Güler, Kadıköy’de de dövme yapan kişiler arasında oldukça tanınır durumda. Yapmış olduğu tüm dövme çalışmalarını görebilmenizin yanı sıra, dövme hakkındaki bir çok konuda tecrübelerini bu sanatı merak eden herkesle paylaşıyor. Eğer İstanbul’daysanız ve ciddi bir şekilde dövme yaptırmayı düşünüyorsanız, dövmeci Serkan Güler’e yani ‘Ecem.s.Tattoo’ ya mutlaka uğrayın. Yapmış olduğu dövme çalışmalarının ne kadar başarılı olduğunu kendi gözlerinizle görün.

Ayrıca ‘Ecem.s.Tattoo’da İpek Kirpik, Protez Tırnak, Dudak Renklendirme, Kalıcı Oje, Kaş Pudralama vb. gibi işlemlerde titizlikle yapılmakta. Bu işlemlerle ilgili tüm bilgileri ‘Expression Art’ Instagram sayfasını takip ederek öğrenebilirsiniz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ