Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Emre Akyazıcı ve Elif Girgin’in babaları Fahrettin Akyazıcı’nın anısını yaşatıyor

Fahrettin Akyazıcı’nın anısını çocukları yaşatacak…

29 Kasım 2021 tarihinde eklendi.
Emre Akyazıcı ve Elif Girgin’in babaları Fahrettin Akyazıcı’nın anısını yaşatıyor

Bahçelievler Hak Vakfı Başkanı, Nisa Hastanesi ve Aksa Camii Kurucusu olan ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan yardımsever sanayici Fahrettin Akyazıcı’nın hayatını kaybetmesinin 40. günü nedeniyle ailesi tarafından Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Program, Fahrettin Akyazıcı’nın çocukları Elif Girgin ve Emre Akyazıcı tarafından merhumun yaptırıp İslam âlemine hediye ettiği Yakuplu Hacı Ali Akyazıcı Camii, Yeni Bosna Aksa Camii ve son olarak da Türkiye Cumhuriyet tarihi içerisinde yapılmış tek taş mimari camisi olan Esenler Taş Camii’nde düzenlendi. Ayrıca Elif Girgin ve Emre Akyazıcı, binlerce kişiye yemek dağıtımını da kendi elleriyle yaptı.

Okul ve cami yapılacak

“Sahip olduğumuz her şey onun sayesinde, onun için ne yapsak az” diyerek babalarını onurlandıran kardeşler, Fahrettin Akyazıcı’nın anısını yaşatmak için birçok projeyi de hayata geçirdiler.

Bu kapsamda daha önce birçok öğrenci yurdu ve okul yaptıran merhumun, adına yapılacak Fahrettin Akyazıcı Anaokulu gelecek yıl faaliyete geçecek. Ayrıca Bahçelievler Hak Vakfı’nda Fahrettin Akyazıcı Aşevi ile Fahrettin Akyazıcı Camii yapımına da yakında başlanacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ