Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

En Güvenilir Sürücü Kursu Sıralamasında zirveyi zorluyorlar

02 Ekim 2023 tarihinde eklendi.
En Güvenilir Sürücü Kursu Sıralamasında zirveyi zorluyorlar

Sonuç sürücü kursu en güvenilir sürücü kursu sıralamasında zirveyi zorluyor. müşteri memnuniyeti ve güvenirlik anketinde en iyi 5 kurs arasında yer alan başarılı eğitim kurumu , 2023’te en fazla tercih edilen sürücü kursları arasında yerini zirveye sabitledi.

İstanbul / Zeytinburnu’nda eğitim hayatına devam eden Sonuç Sürücü Kursu, İstanbul’daki en iyi sürücü kursları içinde ilk 5 içinde olma ünvanını uzun süredir elinde bulunduran, 25 yılı aşkın süre içinde başarı odaklı bir eğitim anlayışı ile eğitim hayatına devam eden kurum. binlerce sürücü yetiştirmiş olan, güvenilir eğitimin öncülüğünü yapan ciddi bir kurum imajını da tescillemiş oldu..

Pek çok ünlü ismin ve de cemiyet hayatının aile mensuplarının da tercih ettiği Sonuç Sürücü Kursları, değişen zamana uyumlu olarak kendini daha da geliştirerek Ülkemize bu alanda hizmet etmeye devam etmektedir.
2023 yılının başarı ödüllerinde uluslararası bir gece de ödül almaya hazırlanan eğitim kurumu başarılı çalışmalarını da alacağı ödülle taçlandıracak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ