Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Erdoğan, Mehmet Ali Çelebi’ye rozetini taktı

İlk önce CHP daha sonra da Memleket Partisi’nden istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti’ye katıldı. Çelebi’nin rozetini takan Erdoğan ‘Kaç çocuk var?’ sorusunu yöneltti. Erdoğan’ın, ‘Bir çocuk Sayın Cumhurbaşkanım’ diyen Çelebi’ye ‘Tek çocukla olmaz’ tavsiyesi dikkat çekti…

19 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
Erdoğan, Mehmet Ali Çelebi’ye rozetini taktı

İlk olarak CHP ardından Memleket Partisi’nden istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi AK Parti’ye geçtiğini açıklaması tartışmalara neden olmuştu.

AK Parti’ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’ye rozet takan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çocuk tavsiyesi gündem oldu. Erdoğan, Çelebi’nin rozetini taktıktan hemen sonra ‘Kaç çocuk var?’ sorusunu sordu. Çelebi’nin ‘Bir çocuk Sayın Cumhurbaşkanım’ cevabının ardından Erdoğan, Çelebi’ye ‘Tek çocukla olmaz’ tavsiyesinde bulundu.

ÇELEBİ: ATATÜRK ASKERİ OLARAK YANINIZDAYIM

Rozet takma törenini ardından kürsüye gelen Çelebi şu sözleri söyledi:

“Siz 15 Temmuz’da direnmeseydiniz milletimiz yok edilmişti. FETÖ zombi teşkilatına karşı yanınızdayım. Asker kökenli bir vekilim. Bir milyona yakın asker, korucu arkadaşım görevinin başında. Kahraman Türk askerleri adına bu millete cellat olan hain PKK/YPG terör örgütüne karşı yanınızdayım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Kurtuluş Savaşı sonrası çok cepheli büyük bir mücadele vermektedir. Bir Atatürk askeri, Kuvayı Milliye neferi olarak yanınızdayım.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ