Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Esra Ezmeci’nin programı için flaş kurgu iddiası!

Takipçilerinden gelen sorularla gündeme bomba gibi düşen uzman klinik psikolog Esra Ezmeci şimdilerle kendi ismini taşıyan gündüz kuşağı programı “Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya” yı sunuyor. İlgiyle izlenen program için flaş kurgu iddiası ortaya atıldı, cast ajansı sahibi olduğu iddia edilen Fatma İldeniz isimli kadın program için ilan açtı, maaş detayı bile verdi. O iddia herkesi şoke etti…

06 Ağustos 2022 tarihinde eklendi.
Esra Ezmeci’nin programı için flaş kurgu iddiası!

Bir dönem ekranlara damga vuran Fulya ile Umudun Olsun programında adını milyonlara duyuran uzman klinik psikolog Esra Ezmeci takipçilerinin yönelttiği sorularla ilgi odağı olmuştu. Sonrasında kendi ismini taşıyan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’yı sunan Ezmeci için son günlerde ortaya bomba kurgu iddiası atıldı. İddiaya göre Bir cast ajansı sahibi olduğu iddia edilen Fatma İldeniz isimli kadın program için ilan açtı, dolgun maaş verileceğini de ekledi. Konuyla ilgili Ezmeci’den henüz bir açıklama gelmedi.  İşte ortalığı karıştıran o iddia ve detayları…

FOX TV’de yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ünlü psikolog Esra Ezmeci, FOX TV’de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programında yer alıyordu. Bir süre sonra programdan ayrılan Ezmeci, sosyal medya hesabından takipçileriyle yaptığı soru-cevap etkinlikleriyle dikkat çekti.

Fulya Öztürk’ün yeniden habere ve sahalara dönme kararının ardından, FOX TV Öztürk’ten boşalan sunuculuk koltuğuna Esra Ezmeci’yi getirmişti. 4 Temmuz itibariyle Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programıyla ekran macerasına başlayan Esra Ezmeci’nin programıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Bir cast ajansı sahibi olduğu iddia edilen Fatma İldeniz isimli kadın, Esra Ezmeci’nin programı için ilan açtı.

Açılan ilanda gelin, damat, kaynana, sevgili ya da nişanlı arandığı belirtilirken “Aralarında sorun olmasına gerek yok. Ekip kurgu yapabilir” ifadeleri dikkat çekti. İlanda en can alıcı nokta ise, başvuruyu yapıp seçilen kişilere haftalık 7 bin TL maaş verileceği belirtildi. Açılan bu ilan sonrası gözler Esra Ezmeci’ye çevrildi. Ünlü psikoloğun açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

Herkese merhaba, Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına gerçek gelin, damat, kaynana, kız-erkek sevgili ya da nişanlı da olabilir. Aralarında sorun olmasına gerek yok ekip kurgu da yapabilir. Bütçe yüksek olacak kişi başı haftalık 7 bin TL alacaksınız. Gelin ayrı, damat ayrı ve kayınvalide ayrı 7 bin TL. Detaylar seçim olduktan sonra belli olur. Ortalama saatleri günleri vs. lütfen kesin düşünenler dönüş yapsın. Önce seçimler olur daha sonra yayın tarihi çekim günleri belli olur.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ