Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Ethem Koyuncu Başakşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Yusuf Ethem Koyuncu, “Allah nasip ederse 31 Mart 2024 yılı yerel seçimlerinde hizmet etmek üzere Başakşehir Belediye Başkanı aday adayı olacağım. Bu yolda Yüce Rabbim utandırmasın” dedi…

15 Kasım 2023 tarihinde eklendi.
Ethem Koyuncu Başakşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Başakşehir Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayan Ak Parti’li Yusuf Ethem Koyuncu,

1976’da Gaziantep İslâhiye’de doğdu, ilk ve orta öğrenimimi Gaziantep’te tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden biri olan KİPTAŞ’ta 19 yıl boyunca yönetici olarak görev yapan Koyuncu, ardından İstanbul’un en önemli ilçelerinden biri olan Ümraniye’ye, üç yıl boyunca belediye başkan yardımcısı olarak hizmet etti. Ümraniye Belediyesi’ndeki görevinin ardından iki yıl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı TOKİ iştiraki olan Emlak Konut GYO AŞ’de çalışma hayatına devam eden Koyuncu, Kızılay Başakşehir Şube Başkan Vekilliği’nin yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak görev yapıyor.

Yaklaşık çeyrek asırlık iş yaşamı boyunca edindiği tecrübeleri, 22 yıldır yaşadığı Başakşehir’de hizmete dönüştürmek isteyen Koyuncu, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde Başakşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı’na aday adayı başvurusunda bulundu.

İngilizce ve Rusça bilen Yusuf Ethem Koyuncu, evli ve üç çocuk babasıdır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ