Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Eyyübiye’ye ünlü aday

Ulusal medyanın yakından tanıdığı doktor Faruk Öncel, Eyyubiye belediye başkan aday adayı oldu…

28 Aralık 2023 tarihinde eklendi.
Eyyübiye’ye ünlü aday

Eyyubi’ye Şanlıurfa’nın kalbi konumunda ve dünya tarihine ışık tutan en önemli tarihi tarihe sahip bir ilçemizdir. Bir tarafta tarihi Suriçi Urfa evleri, öbür taraftan balıklıgöl Hazreti İbrahim’in doğduğu mağara ve kale, ayrıca Hazreti Yakup’un, Hazreti Eyyub‘un, Hazreti İbrahim’in, Hazreti Nuh’un yaşamış olduğu bu bölge. Dinler tarihi konusunda da çok önemli bir yer. Özellikle semavi dinlerin peygamberleri olan tüm peygamberlerin atası sayılan Hazreti İbrahim’in doğduğu, 40 yıl yaşadığı ve Filistin’e göç etmeden önceye kadar Eyyubi’ye de yaşamıştır. Adından da anlaşılacağı üzere Hazreti Eyyub‘un yaşadığı çile çektiği bir ilçedir Eyyubiye, bundan dolayı Eyyubi’ye yecedül enbiyanın Evi anlamındaBeytül ceddül enbiya  denmektedir.

Tarihi değeri turizmi canlandıracak toprağı tarımı güçlendirecek Eyyubi’ye halkı kardeşlik içinde doğru, dürüst ve liyakatlı bir ekip ile Çağdaş Türkiye yüzyılı vizyonuna yakışan bir Eyyubi’ye ye kavuşacaktır. Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’yi nasıl müreffeh ve yepyeni bir vizyona kavuşturdu ise ben doktor Faruk Öncel olarak da Eyyubiyemi aynı vizyona ve hizmet anlayışıyla kavuşturmak istiyorum çok büyük yenilikler ve projelerim ile gecekondu şehri Ve yollarının yürünemez halinden evlerinin oturulamaz ikliminin yaşanamaz halinden kurtarıp değiştirip bambaşka ve yepyeni bir Eyyubi’ye imar edeceğim. Büyük projelerimi sayın Reisim Recep Tayyip Erdoğan ile paylaşıp icrası için destek alacağım yurtdışı dostlarım ile kaynak oluşturup projelerimin gerçekleşmesini sağlayarak Eyyubiye’ye yeniden yapılandıracağım.  Gençliğin Ben öğrencilerin eğitimi ve öğrenimini dünya standartlarına kavuşturmak için projeler üreteceğim gençlerimizi zehirleyen madde bağımlılıklarına kesin çözüm getireceğim kökünü kurutacağım. Halkın daha serin daha yaşanabilir bir Eyyubi’ye ye kavuşması için 7° iklimin değişeceği yaşanabilir yeşil bir Eyyubiye ye kavuşturacağım . Alt yapıyı ve üst yapıyı yenileyeceğim. Devlet arazilerini halkın yararına kullanmak üzere tarım arazilerini gıda üretimi için kıraç yüksek arazileri yerleşim için imar çalışmaları ve projeleri üreterek, Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı ile uyumlu çalışacağım, herkese aş herkese iş ve Eyyubi’ye yüzyılını Türkiye 100 yılına yakışır hale getireceğim sağlıklı ve mutlu kazancıyla doymuş yaşamıyla huzurlu bir Eyyubi’ye oluşturmaya çalışacağım hem peygamberler şehri olan atalarımızın bıraktığı bu vakfiye topraklar onlara layık hale dönecek hem geleceğimiz olan yeni neslimize müreffeh bir vatan bırakacağız. Ne makam ne koltuk ne saltanat ne muhas ne yolsuzluk ne iltimas ne de hak etmeden elde etme peşinde değilim olanlara meydan vermeyeceğim ekibi mi liyakatlı insanlardan seçerek bölgenin Kürt Arap aşiret halk ve hatta kimsesizler arasında asla ayrım yapmayacağım herkese eşit hizmet herkesi kucaklayan bir baba gibi Eyyubiye‘yi onlarla birlikte yönetmeye çalışacağım eğitimli Dünya insanı haline gelmiş çağdaş ve modern bir yeni Eyyübiye oluşturmaya çalışacağım önce halkın eğitimi ve öğrenimi sonra sonra aşk ve işi oluşturma düşüncesindeyim kadınlarımızı en önde tutarak O onların ev idaresi ve kalkınmaya katkıda bulunmaları ve çocuklarını ahlaki değerlerini doğru annelik nasıl yapıları onlara yaşatarak yenileyeceğim.

Hem inşaat mühendisi hem tıp doktoru hem ressam hem de çiftçi hem de bir Eyyubiye li olarak. Doğduğum ve yaşadığım bu gecekondu şehri haline dönüştürülmüş Eyyubi’yemin talihsizliğini yenip kalkınmasını sağlayıp o bütün bilgi birikimimi burada sarf edeceğim ülkemin bir ilçesine dahi köyümdeki gibi yaşanabilir hale getirebilirsem ne mutlu bana.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ