Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Frank Lampard’dan Beşiktaş’ın yeni transferi Delle Alli hakkında flaş açıklamalar

Everton Teknik Direktörü Frank Lampard, Beşiktaş’ın İngiliz ekibinden kiralık olarak kadrosuna kattığı İngiliz orta saha oyuncusu Delle Alli hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Lampard’ın siyah-beyazlı takımın yeni transferi hakkındaki açıklamaları dikkatleri çekti…

28 Ağustos 2022 tarihinde eklendi.
Frank Lampard’dan Beşiktaş’ın yeni transferi Delle Alli hakkında flaş açıklamalar

Beşiktaş, İngiliz ekibi Everton’dan İngiliz orta saha oyuncusu Delle Alli’yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

Siyah-beyazlı takımdan KAP’a yapılan açıklamada “Profesyonel futbolcu Bamidele Jermaine Alli’nin geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile 25.08.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 2022-2023 sezonunun sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır. Everton FC Kulübü’ne kiralama bedeli ödenmeyecektir. Sezon sonuna kadar kullanılmak koşulu ile oyuncunun satınalma opsiyonu Şirket’imizde bulunmaktadır. Oyuncuya 2022-2023 sezonu için net 2.200.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadeleri kullanıldı.

İngiliz ekibinin teknik direktörü Frank Lampard, Beşiktaş’ın yeni transferi Delle Alli hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Lampard’ın açıklamaları sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarlar tarafından ilgiyle takip edildi.

Delle Alli’nin Beşiktaş’ta yeni bir sınav vereceğini vurgulayan İngiliz teknik adam, 26 yaşındaki orta saha oyuncusuna uyarılarda bulundu.

“KONSANTRASYONUN NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUNU ANLAMASI GEREK”

Lampard, şunları söyledi:

“Dele’nin kariyerinin gidişatını anlayabiliyorum. Onunla yakından çalışmak, bana Alli hakkında net fikirler verdi. Şunu söyleyebilirim ki; Dele’nin antrenman ve konsantrasyonun futbol için ne kadar değerli olduğunu anlaması gerek. Bunu sadece Dele için söylemiyorum, her futbolcu için geçerli.

BEŞİKTAŞ ONUN İÇİN SINAV

Ben bir rahip değilim ancak antrenmanın ve konsantrasyonun size neler katabileceğini biliyorum. Dele çok yetenekli bir oyuncu fakat söylediğim şeyleri dikkate alması gerek. Eğer yeniden oyuna odaklanabilirse hem kendisine hem de takım arkadaşlarına faydası dokunacaktır. Beşiktaş onun için yeni bir sınav olacak.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ