Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Fransızların tartarına ve İtalyanların carpaccıo’suna meydan okuyan Türk çiğköfte markası Lagash!

Avrupa fuarlarında İtalyanlara ve Fransızlara Türk çiğköfte firması savaş açtı…

20 Eylül 2023 tarihinde eklendi.
Fransızların tartarına ve İtalyanların carpaccıo’suna meydan okuyan Türk çiğköfte markası Lagash!

Oldukça yüksek fiyatlara başlangıç menüsü olarak servis edilen İtalyan carpacciosuna ve Fransız tartarına büyük rakip. Biz hem ucuz hem doyurucu hem de mili çiğköftemiz ile Avrupa pazarında Fransız ve İtalyanlara büyük ders verdireceğiz.

Çiğ köfte yemeyen Fransız ve İtalyan kalmayana dek durmayacağız.

Bizim ürünümüz hem daha sağlıklı, hem daha lezzetli, hem daha ekonomik, carpaccio yemek için belirli gelir seviyesine, tartar yemek için üst gelir seviyesine ve değişik damak tadına sahip olmanız gerekirken. Çiğ köfte evrensel herkesin yiyebileceği en doyurucu ve en sağlıklı yemek.

Biri çiğ yendiği için kurt yaparken diğeri damak tadına hitap etmediği için yendiğinde mutsuz bile edebilmekte. Oysa çiğ köfte yiyenlerin yüzü gülmesi garantili. İtalyan ve Fransızlara meydan okuyoruz bir yıl içinde hepsini pazarda mağlup edeceğiz.

Avrupa pazarında çiğ köfte pazar payı 500 milyon dolardan 3 milyar dolara çıkacak. Biz buna talibiz ve başaracağız.

Lagash çiğköfte, Dünyanın en lezzetli soğuk başlangıç yemeklerinden biri olan etsiz çiğköfteyi, dünya mutfağındaki hakettiği yere getirebilmek için Arge ve pazar çalışmalarına ara vermeden devam eden, ülkemizin kendi alanında öncü, saygın ve de kadim bir firmasıdır.

Kendi ürün sınıfına yakın olan tartar ve carpaccio’ ya rakip olma iddiasıyla,  Avrupa’da bayilik verme yoluna giren Lagash çiğköfte markası, ürettiği etsiz, katkısız ve eşsiz lezzetiyle fark yaratan Lagash çiğköfte ürününü, dünya mutfağındaki hak ettiği yere getirebilmek için Avrupa ülkelerinden gelen bayilik taleplerini değerlendirmeye almış bulunmaktadır.

Bu yıl çiğköfte ve tabii ki Lagash markası ile Türkiye’nin yılı olacak.

Hali hazırda Türkiye’nin sayısız noktasında bayisi bulunan Lagash çiğköfteye, bu değerli hedeflerini gerçekleşmesinde muvaffaklar diler ve de ülkemize katmış olduğu katma değerlerden dolayı da teşekkür ederiz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ