Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Hakemlerden penaltı itirafı! Futbolda kaos bitmiyor

Galatasaray’ın Süper Lig’de Antalyaspor karşısında 2-1 kazandığı maçla ilgili hakemlerin yaptığı değerlendirme toplantısı basına sızdırıldı…

26 Mart 2024 tarihinde eklendi.
Hakemlerden penaltı itirafı! Futbolda kaos bitmiyor

Süper Lig’de Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın hakemi Abdulkadir Bitigen ve VAR hakemi Özgür Yankaya’nın TFF Hakem Eğitmeni Hugh Dallas ile  yaptığı toplantı dışarıya sızdırıldı.

Hakemlerin yaptığı toplantıda, Galatasaray’ın söz konusu maçta Tete ile kazandığı penaltıdaki kararın hatalı olduğu belirtildi.

“HANGİ RUH HALİNDEYDİM, BUNU NEDEN YAPTIĞIMI SORGULUYORUM”

Sosyal medyada gündem olan toplantı görüntülerinde, Dallas’ın, “Pozisyonu VAR’da izleyince ne gördün? Bir hafta sonra bu küçük temasın hala penaltı olduğunu düşünüyor musun?” sorusuna Bitigen, “Küçük bir temas var. Penaltı olduğunu düşünmüyorum” yanıtını verdi.Dallas’ın yoğun ve sert eleştirileri karşısında bir hayli zorlanan Özgür Yankaya ise “Hakem ekrana geldi ve pozisyonda bir şey görmediğini söyledi. Hata yaptım. Penaltı için itiraz eden oyuncular vardı. Odada hangi ruh halinde olduğumu hatırlamaya çalışıyorum. Bunu neden yaptığımı ben de hala sorguluyorum” cevabını vererek penaltı kararının yanlış olduğunu itiraf etti.

“KÜÇÜK TEMASLARDA PENALTI VERMİYORUZ”

Pozisyonu izlerken sinirlenen Dallas, “Size defalarca söyledim, küçük temaslarda basit penaltı vermiyoruz arkadaşlar!” şeklinde konuştu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ