Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Hande Erçel’e rekor ceza! O reklam başına dert açtı

Reklam Kurulu’ndan ünlülere tek tek cezalar yağdı. Gülben Ergen, Hande Erçel, Nisa Bölükbaşı’nın sosyal medya hesaplarında yaptığı reklamlar başlarına dert açtı. Ünlü oyuncu Hande Erçel’e verilen ceza ise herkesi şaşkına uğrattı. Bakın hangi reklamdan dolayı ne kadar ceza kesildi?

16 Aralık 2022 tarihinde eklendi.
Hande Erçel’e rekor ceza! O reklam başına dert açtı

Ünlülerin pandemi döneminde özellikle sosyal medya hesaplarından yayınladığı reklamlara Reklam Kurulu’ndan cezalar yağdı. Son dönemlerde çok sayıda markanın reklam yüzü olan Hande Erçel de bu cezalardan nasibini aldı. Ünlü oyuncuya dudak uçuklatan para cezası kesildi.

HANDE ERÇEL’E REKLAM CEZASI

Yapılan şikayetler doğrultusunda çok sayıda ünlüye reklam cezası verildi. Bunlardan biri de Hande Erçel oldu. Instagram hesabını aktif kullanan oyuncu 7 Temmuz tarihinde yaptığı 2 farklı reklam etiketi başına bela oldu. Bir giyim markasına ait olan reklamda, reklam ibaresinin yer almamasından dolayı kendisine para cezası verildi.

ÖRTÜLÜ REKLAM YAPTIĞI ANLAŞILDI

Reklam Kurulu tarafından tespit edilen bu ayrıntı sonrasında, kullanıcıları reklama yönlendirmek ve örtülü reklam yapıldığını tespit eden kurul, Gamze Erçel’e 155 bin 712 lira ceza kesti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ