Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Haristes Yine Harikalar Yaratıyor

Haristes Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezi: Yenilikçi Cihazlar ve Etkileyici Hizmetlerle Tanışın!

08 Mart 2024 tarihinde eklendi.
Haristes Yine Harikalar Yaratıyor

Günümüzde sağlıklı yaşam ve güzellik, insanların yaşam kalitesini artırmak için giderek daha fazla önem kazanıyor. Bu bağlamda, Haristes Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezi, en yeni ve etkili cihazlarla müşterilerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Merkezimiz, bireyleri özgüvenlerini artırmaya ve sağlıklarını iyileştirmeye yönlendiren uzman ekibi ve son teknoloji cihazları ile biliniyor.

Hizmetlerimiz

1. Bölgesel Zayıflama- Sadece Su İçerek Zayıflamanın Sırrını Keşfedin! : Haristes, vücut şekillendirme konusundaki en son teknolojiyle donatılmıştır. Rasping, G5, Dipotens, pasif jimnastik ve andulasyon gibi cihazlarla bölgesel zayıflama uygulamaları, kişiselleştirilmiş programlarla müşterilerimize sağlıklı ve etkili bir kilo kontrolü sunuyor.

2. Robotix Ultra Siemens Lazer Epilasyon: Haristes, kalıcı tüy azaltma konusunda endüstri lideri olan Robotix Ultra Siemens Lazer Epilasyon cihazını kullanmaktadır. Bu teknoloji, etkili ve konforlu bir epilasyon deneyimi sunarak müşterilerin istenmeyen tüylerden kurtulmalarına yardımcı oluyor.

3. Hydrafacial ve Dermapen ile Medikal Cilt Bakımı: Cilt sağlığı, Haristes’in önceliklerinden biridir. Hydrafacial ve Dermapen gibi medikal cilt bakımı uygulamaları, cildinizi derinlemesine temizler, yeniler ve canlandırır. Uzman estetisyenlerimiz, kişiselleştirilmiş cilt bakım programları ile müşterilerin doğal güzelliklerini ortaya çıkarmak için çalışır.

Reklam ve Promosyonlar: Haristes Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezi, sadece kaliteli hizmetler sunmakla kalmayıp aynı zamanda özel promosyonlar ve indirimlerle müşterilerini ödüllendirir. Bu ay yapılan rezervasyonlarda geçerli olan özel indirimleri kaçırmayın! Ayrıca, ilk ziyaretçilere özel indirimler ve ücretsiz danışmanlık hizmetleri gibi avantajlarla dolu bir hoşgeldin paketi sunuyoruz.

Haristes Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezi, müşterilerine modern teknolojiyle desteklenen kaliteli hizmetler sunarak sağlıklı bir yaşam ve güzellik anlayışını benimsemeye davet ediyor. Siz de Haristes’le tanışın, kendinize özel bir bakım deneyimi yaşayın ve doğal güzelliğinizi keşfedin!

Alanında Uzman Kadromuz

Fizik tedavi ve Rehabilitasyon Hzimeti veren

Fzt. Muhammed Yıldırım

Beslenme ve Diyetetik (Bölgesel Zayıflama ) hizmeti veren

Dyt.Nilgün Alkurt

Dyt. Ganime Nur Turan

Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı

Est. Tülin Tanrıverdi

Hizmetlerimiz

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ