Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

HERKES BU GENÇ TELEVİZYONCULARI MANKEN SANDI

05 Kasım 2021 tarihinde eklendi.
HERKES BU GENÇ TELEVİZYONCULARI MANKEN SANDI

Hepsi genç, hepsi namluda ki birer mermi, hepsi zımba, hepsi dünyayı devirecek çok büyük bir gücün ve enerjinin sahibi…

İSTANBUL – Onlar, yıldızı her geçen gün daha da parlayan Kanal 34 Televizyonu‘nun birbirinden yetenekli genç televizyoncuları.

Genel Yayın Yönetmeni Ömer Ermiş‘le başlıyor bu kanalın gençlerinin yakışıklılığı. Görüntü yönetmeni Erdi Shok‘la sürüyor. Kanal 34 Televizyonu‘nun bir de birbirinden cevval, tuttuğunu koparan kızları var ki hepsi mesleğe aşık, hepsi gazeteciliğe sevdalı.

Bugün başlayan ve dört gün sürecek 10’uncu Ordu Tanıtım Günleri’nin birer yıldızıydılar.

Kızlar ellerinde mikrofonlarıyla, erkekler omuzlarında kameralarıyla görev yaptıkları etkinlik alanının en dikkat çeken televizyon ekipleriydiler.

Karşıt cinsleri tarafından izlendiklerinin farkında olmalarına rağmen iş disiplininden bir an bile ödün vermedi Kanal 34‘ün genç televizyoncuları. “Önce işimiz, önce kanalımız” dediler de başka bir şey demedi bu gençler.

Türkiye ve Dünya’da en çok izlenen dijital kanal olması hasebiyle popüleritesi her gün artan ‘Kanal34’ bugün resmen 10’uncu Ordu Tanıtım Günleri‘nin düzenlendiği Yenikapı Etkinlik Alanı‘na çıkarma yaptı.

Haber spikerleri Eylül Kınabaş ve Fatma Genç bugün her zamankinin aksine haber okudukları prompter ve kameralar karşısından kalkıp kendilerini çok seven seyircileriyle bir araya geldiler.

Kendilerine hayran olan vatandaşların övgüleri karşısında mutlu olan Kınabaş ve Genç hayatlarının en büyük dopingini kendilerini seven vatandaşlarla bir araya geldikleri o dakikalarda aldılar.

Ekipte bir de Tülay Işık ve Özlem Şahin vardı ki, onlarda en az Eylül Kınabaş ve Fatma Genç gibi ilgi gören isimler oldu etkinlik boyunca.

Kanalın News34 dijital gazetesinin başarılı habercisi Tülay Işık‘ın yolunu kesip ‘Manken misiniz?’ diye soranlar oldu. Işık‘ınsa bu soruyu soranlara cevabı çok ilginçti, “Mankenler bir gazeteciler kadar güzel olabiliyorlar mı?”

Kanalın reklam müdiresi Özlem Şahin‘se her zamanki gibi naif ve zarif tavırlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan isimdi.

Ekibin başındaki isim Cemal Bilge ise, “Hayırdır nerden buldun bu seçme yakışıklılarla güzelleri?” diye soranlara şöyle cevap verdi.

“- Onların sadece kendileri yakışıklı kendileri güzel değil. Siz birde onların yüreklerini görün, bu çocukların asıl güzelliği kalplerinde saklı” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ