Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Herkes bu videoyu konuşuyor! Azerbaycan askeri, yaralanan Ermeni askere böyle yardım etti

Azerbaycan ile Ermenistan arasında 12 Eylül gecesi başlayan çatışmalar devam ediyor. Bugün Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada 400 Ermeni askerin öldürüldüğü ifade edilirken internete düşen bir video ise büyük ses getirdi. Görüntülerde bir Azerbaycan askerinin, yaralanan bir Ermeni askerin yaralarını sardığı anlar yer aldı. Video sosyal medyada “Türkün merhameti” olarak yorumlandı ve büyük beğeni topladı…

16 Eylül 2022 tarihinde eklendi.
Herkes bu videoyu konuşuyor! Azerbaycan askeri, yaralanan Ermeni askere böyle yardım etti

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, 12 Eylül gecesi ve 13 Eylül sabahı Ermenistan ordusunun sınırın Daşkesen, Kelbecer, Laçın ve Zengilan istikametlerinde geniş çaplı provokasyonda bulunduğunu duyurmuştu.

Azerbaycan ordusunun sınırdaki bazı mevzileri ve sığınakları havan topları da dahil farklı kalibreli silahlarla aralıksız ateş altına alınmıştı. Azerbaycan ordusu, Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin atış noktalarını susturmak ve çatışmanın genişlemesini önlemek için misillemede bulunmuş, Ermeni birliklere ağır kayıplar verdirilmişti.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, çatışmalarda 105 Ermeni askerin öldüğünü açıklamış, Azerbaycan da Ermenistan’ın provokasyonlarıyla başlayan çatışmada ölen yaklaşık 100 Ermeni askerinin cesetlerini teslim etmeye hazır olduğunu bildirmişti. Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan bugün yapılan açıklamada ise 400 Ermeni askerin öldürüldüğü ifade edilmişti.

Dünya Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmalara kilitlenirken, cepheden internete dikkat çeken bir görüntü düştü. Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran videoda, Azerbaycan ordusunda görev yapan bir askerin, çatışmalarda yaralanan bir Ermeni askerin yaralarını sardığı görülüyor. Video sosyal medyada “Türkün merhameti” olarak yorumlandı ve büyük beğeni topladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ