Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Huzurevi bayrama hazır!

Lüleburgaz’da bulunan Yakup Yıldız Bay-Bayan Kuaförü sahibi Yakup Yıldır ve ekibi Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine kuaför bakımı yaptı. Yıldır; “Tamamen onların mutlu olması için yaptık, çünkü biz o zaman daha da mutlu oluyoruz” dedi…

27 Mart 2024 tarihinde eklendi.
Huzurevi bayrama hazır!

Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, sakinlerine kuaför bakımı yapıldı.

Lüleburgaz’da bulunan Yakup Yıldız Bay Bayan Kuaförü sahibi Yakup Yıldır ve ekibi huzurevi sakinlerine bakım yaptı.

Kuaför Yakup Yıldır’ın ekibinde eşi Pınar Yıldır, Pusat Anul, Celal Özdemir,

Enes Altıok ve Yağmur İnal, yaşlılar ile birebir ilgilenerek kuaför ihtiyaçlarını karşıladı.

Etkinliğin Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’nin eşi Mina Yüce öncülüğünde ve Yaşlılar Haftası dolayısıyla yapıldığı belirtildi.

Yıldır ve ekibi huzurevinde bulunan yaklaşık 15 kişiye saç boyama, saç kesimi, manikür, pedikür, el-ayak-yüz-kaş-bıyık alımı gibi uygulamaları yaptı.

“TAMAMEN ONLARIN MUTLU OLMASI İÇİN YAPTIK”

İhtiyaç olunması halinde Yakup Yıldız Bay Bayan Kuaföründe ücretsiz bakım yapılacağını belirten Yıldır; “Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevi sakinlerimize bakım yapalım istedik. Tamamen onların mutlu olması için yaptık, çünkü biz o zaman daha da mutlu oluyoruz. Onların yüzlerinde oluşan gülümseme bizleri daha da mutlu ediyor. Sadece Yaşlılar Haftası’nda değil her zaman yanlarında olduğumuzu söyledik. Burada saç boyama, saç kesimi, manikür, pedikür gibi uygulamaları yaptık. Bu çalışmalara devam edeceğiz. Bayramdan sonra erkeklere bakım yapacağız. Salonumuzun kapısı herkese açıktır. İhtiyaç olunması halinde yaşlılarımız, depremzedelerimiz ücretsiz bir şekilde tüm bakımlarını Zafer Mahallesi Büklüm Caddesi’nde bulunan salonumuzda yaptırabilirler. Elimizden geldiğince maddi manevi yardımcı olmaya hazırız” dedi.

Kaymakam Yüce’nin eşi Mina Yüce’de, Yakup Yıldır ve ekibine böyle bir çalışma yaptıkları için teşekkür etti.

Yüce; “Yakup bey bize huzurevi sakinlerine yardım edebileceğini belirtti. Randevularını bıraktı ve buraya geldi. Huzurevinde kalan teyzelerimizin, ablalarımızın tüm bakımları yapıldı. Yakup bey, bu etkinliği her sene yapmayı da düşünüyor. Şu an Ramazan Bayramı’na hazırlar değerli büyüklerimiz. Ayrıca müdire hanımı ve ekibi yaşlılarımız için çok huzurlu bir ortam sağlamışlar. O kadar huzurlu bir ortam ki hepsinin yüzünden belli oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan huzurevi sakinleri de Yakup Yıldır ile ekibine ve Mina Yüce’ye yanlarında oldukları için teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ