Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

İbrahim Tatlıses’in 21 yaşındaki yeni aşkı gündeme bomba gibi düştü!

Geçirdiği trafik kazasıyla yürekleri ağızlara getiren İbrahim Tatlıses son açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Yeniden evlenmek istediğini söyleyen İmparatorun 21 yaşındaki bir kızla aşk yaşadığı iddia edildi…

01 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
İbrahim Tatlıses’in 21 yaşındaki yeni aşkı gündeme bomba gibi düştü!

Bu iddialar herkeste şok yaratırken Tatlıses’in asistanından ilk açıklamada geldi. Sizce İbrahim Tatlıses kendisinden 49 yaş küçük kadınla aşk yaşıyor mudur? Bakın asistanı ne demiş…

Evlilikleriyle tartışma yaratan İbrahim Tatlıses’ten yeni bir hamle geldi. Daha öncesinde kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşayan ve ardından boşanan İbrahim Tatlıses yeni aşka yelken açtı. Bu sefer yaş farkı 49! Tatlıses’in 21 yaşındaki Berka Gül isimli asistanıyla aşk yaşadığı ileri sürüldü.

KENDİSİNDEN 43 YAŞ EŞİNDEN BOŞANDI

Kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşayan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum” demişti.

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Geçtiğimiz haftalarda tekrardan evlenmek istediğini dile getiren 70 yaşındaki İbrahim Tatlıses’in 21 yaşındaki Berka Gül isimli asistanıyla aşk yaşadığı ileri sürüldü.

BU HAMLE ORTALIĞI YAKAR

İbrahim Tatlıses’in kaza geçirdiği sırada aracında 21 yaşındaki Berka Gül’ünde olduğu belirtilirken gelen son hamle kafaları karıştırdı. Gül Instagram profilini “İ” harfi ve kalp emojisi koydu.

b67.jpg

ASİSTANINDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Çıkan iddialar üzerine İbrahim Tatlıses’in asistanı Şule Yazar, canlı yayına bağlanarak aşk iddialarını yalanladı. İbrahim Tatlıses ve genç kadın arasındaki ilişki hakkında konuşan Yazar, “Berka, İbrahim Tatlıses’in sevgilisi değil asistanı. Yemek yemesinde yardımcı oluyor… Benim yerime onu görevlendirmiştik. Berka çok genç bir kız, hukuk öğrencisi, böyle anılması çok doğru değil. Her İbrahim Bey’in yanında görünen kadın sevgilisi gibi anılması hepimizi rahatsız ediyor” dedi.

İBRAHİM TATLISES KAÇ KERE EVLENDİ?

İbrahim Tatlıses, şöhret basamaklarını henüz tırmanmaya başlamadığı yıllarda, ilk ve tek resmi evliliğini Urfa’da üç çocuğunun annesi (Ahmet, Gülden, Gülşen) Adalet Tatlıses ile yaptı. Şanlıurfa’da yaşayan Adalet Tatlıses ve İbrahim Tatlıses’in 3 çocuğu bulunuyor.

Ahmet, Gülden, Gülşen adlı 3 çocuğu Adalet Tatlıses’ten olan İbrahim Tatlıses, evlatlarıyla sık sık görüşüyor. İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet ile arkadaş gibi oldu. Hatta Ahmet bir dönem babası İbrahim Tatlıses’in korumalığını bile yaptı.

k5554-6.jpg

İbrahim Tatlıses daha sonra Adalet Tatlıses ile yollarını ayırdı. Tatlıses 1978 yılında “Ayağında Kundura” filmiyle de sinemaya girdi.

1979’da oynadığı “Kara yazma” filminde Perihan Savaş’la tanıştı. Birlikteliğin sonucunda Melek Zübeyde adında kızları olurken bu birliktelik 1983 yılındaki “Günah” filmine kadar sürdü.

İBRAHİM TATLISES’İN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Toplam 4 evliliğinden 7 çocuğu olan İbrahim Tatlıses’in çocukları; İdo Tatlıses, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Ahmet Tatlı, Elif Ada Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı’dır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ