Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

İçinizdeki moda

1996 yılında kurulan; Türkiye’nin iç çamaşırı ve pijama üreticisi olan KOZABIAT  TEKSTIL, bir aile firması olarak  Türkiye’deki üretim potansiyelini , ‘’ dıscover the potantial ‘’ sloganı ile hem yurtiçi     hem de yurtdışı pazarlarda  sürdürüyor…

25 Mart 2022 tarihinde eklendi.
İçinizdeki moda

KOZABIAT  TEKSTIL  İstanbul  ve Niğde de olmak üzere toplamda 18 bin metrekarelik alanda, ayda 2 milyon+ adetlik üretim yapmakta ve 500 kişilik ekiple  yeni sezon trendlerine göre hazırladığı  kendi koleksiyonunu, kaliteli  urun ve hızlı teslimatıyla dünya ülkelerine sunuyor

26 yıldır tekstil sektöründe  adından söz ettiren KOZABIAT TEKSTIL   özel tasarım ekibi , fotoğraf stüdyosu , grafik departmanı, kesimhanesi, dikim atölyesi  ve paketleme departmanı ile  koleksiyon aşamasından, yükleme aşamasına kadar gecen sureci kendi bünyesinde takıp ediyor.

Yurtiçi ve yurtdışında bayilikleri bulunan KOZABIAT TEKSTIL, geniş ürün yelpazesini, Yeşildirek ve Zeytinburnu’ndaki  satış noktalarında müşterilerine sunuyor.

Yurtdışında  Bosna Hersek, Hırvatistan, Sırbistan, Makedonya, İran, Irak, Azerbaycan ,Ukrayna, Polonya, Rusya, Kazakistan, Bulgaristan, İsrail, Ürdün, Cezayir, Arabistan, Fransa, İtalya  ve daha birçok ülke ile ihracatını her sene arttırmaya devam etmekte.

Müşteri  taleplerini  karşılamada öncü firmalardan  olan  KOZABIAT  TEKSTIL  her yıl düzenlenen yurtiçi ve yurtdışı tekstil fuarlarında, bünyesindeki üç markayla birlikte  boy göstermeye devam ediyor .

Bayan iç giyimi üzerine üretimini gerçekleştirdiği DOMİNANT, Erkek  koleksiyonlarında  ROCKHARD ,

Kız ve erkek çocuk koleksiyonlarında ise Domi Kids markasıyla öne çıkıyor.

DOMINANT, varolduğu günden bu yana ilkelerinden asla sapmayan, her zaman daha İyisi için çalışan, gelişen, trendsetter olmayı daha ilk günden becerebilmiş

Kadın iç giyim ve pijama sektöründe,  yenilikçi ve güncel  geniş  urun yelpazesine sahip olan DOMINANT her ay güncellenen koleksiyonuyla,  müşterilerine fantezi, dantelli, saten, pamuklu, sportif ya da gündelik rahat bikini, boxer,  tanga, brazılıan kesim külotlar, atlet ve bustıer, sutyen, tunik ve şık takımlar sunmaktadır. Sayısız modelleri ile kadınların vazgeçilmez tercihi olmaktadır.

Stil sahibi erkeklerin konfor ve kalite beklentisini karşılamak adına oluşturulan ve global marketlerde kendisine kalıcı bir yer edinme hedefi olan bir diğer markası ROCKHARD… Ürün gamındaboxer, slip, tshirt ve atletlerin yer aldığı, yüksek kalite kumaşları, modern tasarımı ve dikkat çekici ambalajı ile akıllarda kalıcı bir yer edinen ROCKHARD dünya markası olma yolunda ilerliyor.

DOMI KIDS markası ile bünyesinde 0-2 yasından 15-16 yaş grubuna kadar, kız ve erkek çocuklar için sınırsız renk ve baskı alternatifleri ile rengârenk, enerjik koleksiyonlar hazırlayan KOZABIAT TEKSTIL, çocuk modasına sağlık penceresinden de bakıyor. Yüksek kalite ve sağlıklı malzemeler konusundaki hassasiyeti ile  gönül rahatlığı ile tercih edilen çocuk koleksiyonlarında gönlünüzü ferah tutasılarsınız.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ