Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

İçişleri Bakanlığı’ndan Tunç Soyer hakkında soruşturma izni

İçişleri Bakanlığı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve belediye yönetimi hakkında 3 ayrı konuyla ilgili soruşturma izni verdi…

30 Eylül 2022 tarihinde eklendi.
İçişleri Bakanlığı’ndan Tunç Soyer hakkında soruşturma izni

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentin kurtuluşunun 100. yılı kutlamalarında yaptığı konuşmayı eleştiren AKP’lilere yanıt verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Gündoğdu Meydanı’nda dün Tarkan konseriyle sona eren İzmir’in kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinliklerindeki konuşmasını eleştiren AKP’lilere yanıt verdi.

Soyer sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Sevgili İzmir. Dün akşam çok güzeldin! Hepimizin tek yürek olduğu bu muhteşem buluşmaya hiç kimse gölge düşüremez. Biz işgalcilerin gemileriyle kaçan saray erkanının değil, bağımsızlığımız için göğsünü siper eden Mustafa Kemal Atatürk’ün ve bu uğurda canını feda eden atalarımızın izinden yürümeye devam edeceğiz.”

Tunç Soyer’in dün akşamki “100 yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler, gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi. Gençleri kadınları, çocukları, geleceği hiç düşünmediler. Sadece ve sadece saraylarındaki saltanatı korumak için bütün milleti ateşe attılar” açıklaması AKP’liler tarafından eleştirilmişti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ