Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

İlklima Naz’ın şüpheli ölümünde 2 gözaltı: Attığı tweetler ve bıraktığı mektup araştırılıyor

Samsun Atakum’da tabanca ile vurularak öldüğü belirlenen İlklima Naz’ın şüpheli ölümünde yeni bir gelişme yaşandı. Genç kıza ait bir mektup ortaya çıkarken yazıda adı geçen iki şüpheli gözaltına alındı. Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor…

16 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
İlklima Naz’ın şüpheli ölümünde 2 gözaltı: Attığı tweetler ve bıraktığı mektup araştırılıyor

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde meydana geldi. Sabah saatlerinde sahilde hareketsiz yatan bir kişiyi fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

CİNAYET Mİ İNTİHAR MI?

Gelen ekiplerce yapılan kontrolde ismi İlklima Naz Akbörü olduğu öğrenilen genç kızın, başından tabancayla vurularak öldüğü belirlendi. Genç kızın cansız bedeninin yanında tabanca da bulundu.

Genç kızın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. İlklima Naz Akbörü’nün cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından, toprağa verileceği Tokat’a gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YAZDIĞI MEKTUP ORTAYA ÇIKTI

Olay ile ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, İlklima Naz Akbörü’ye ait bir mektup buldu.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Mektupta adı geçen D.S ve A.S. isimli 2 şüpheli, gözaltına alındı. Genç kız, mektubunda bu kişilerin ölümünden sorumlu olduğunu yazdığı öğrenildi.

11-001.jpg

”BU KEZ KİMSE TUTAMAYACAK”

Bu arada İlklima Naz Akbörü’nün sosyal medya hesabından, ”Bu kez kimse tutamayacak, kimse tutmadı da zaten”, ”Öldürdün çiçeğini” ve ”Beni kendimden kurtar” paylaşımları yaptığı ortaya çıktı.

bu.jpg

Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ