Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

İranlı sanatçı ‘Masih Jafarzade’ olarak bilinen Masoumeh Jafarzade’nin eserleri Ankara’da

“Art Ankara” 2024 ARTANKARA büyük sanat sergisi, Karaj şehrinden İranlı sanatçı Masih Jafarzade olarak bilinen Masoumeh Jafarzade’nin aktif katılımıyla gerçekleştirildi…

02 Mayıs 2024 tarihinde eklendi.
İranlı sanatçı ‘Masih Jafarzade’ olarak bilinen Masoumeh Jafarzade’nin eserleri Ankara’da

Artemis sanat koleksiyonunu ile İranlı birçok sanatçıyı temsil eden Masoumeh Jafarzadeh, dünyaca ünlü bu sergide güçlü eserleri ile yer aldı.

7-11 Mart 2024 tarihleri ​​arasında Ankara’da gerçekleştirilen bu büyük sanat etkinliği, üst üste onuncu kez düzenlenen bir etkinlik ve uluslararası boyutta sanatçıların yoğun katılımı ile gerçekleşiyor. 2024 ARTANKARA sergisinde 33 ülkeden 4000’in üzerinde sanatçı ve 200 sanat galerisi 15000 metrekarelik alanda resim, çizgi, fotoğraf, dijital sanat ve illüstrasyon, hacim ve illüstrasyon gibi görsel alanlardaki eserlerini sergilediler.

Katılımcılardan biri olan İranlı sanatçı Masih Jafarzadeh olarak bilinen Masoumeh Jafarzadeh, 3 Ekim 1975’te doğmuştur. Mesleki kariyerinde profesördür ve uluslararası yaşam becerileri ve girişimcilik dalında eğitmendir. Aynı zamanda Hukuku Çekme Zenginliği ve Değişen Finansal İnançlar kitaplarının yazarıdır ve 20 yılı aşkın bir zamandır yürüttüğü; araştırma deneyimi ve finansal inançları cezbetme ve değiştirme hukuku alanındaki araştırmaları ile de bu alanda İran’ın en başarılı kadın araştırmacısıdır.

Masoumeh (Masih) Jafarzadeh, on üç yaşından itibaren Ainde Sazan Bilim Enstitüsü’nden resim kursu almaya başladı ve on altı yaşında iken bu enstitünün sertifikasını almayı başardı. Sanatçı, 1986 yılından bu yana resimlerinde kadın figürleri kullanmakta ve bu tekniği sürdürerek güzel eserler ortaya çıkarmaktadır.

Masih Jafarzadeh, resim yapmanın yanı sıra 1988’den beri yazarlık da yapıyor. Eserlerinde (çekim yasası) kullandığı şekil ve kavramları kitaplarında kelimelere dökerek, yaşam becerilerinin öğretilmesine yönelik, farklı başlıklarda birçok kitap da yazmıştır.

Masih Jafarzadeh, ilk eserlerini 1989 yılında henüz on dört yaşındayken açtığı bir resim sergisinde sunmuş olup, halen birçok sergide eserlerini sergilemeye devam etmektedir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ