Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler
Serkan Candaş

İster Kabul Edin İster Etmeyin Kazandılar!

29 Mayıs 2023 tarihinde eklendi.
İster Kabul Edin İster Etmeyin Kazandılar!

Kutuplaşmanın, hakaret ve iftiraların, montaj ve kumpasların havada uçuştuğu bir seçim sürecinin daha iyisiyle kötüsüyle sonuna geldik. Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkür ederim, teşekkür ederken de üzüntülerimi de belirtmek isterim.

Ben böyle bir sonucu daha önceden tahmin ettim ve sosyal medya hesaplarımdan paylaşmıştım. Özür dilerim ama gene yanılmadım, yanılmayı çok istedim. Benim analizlerim, gözlemlerim, kaynaklarım sağlamdır, beni tanıyanlar, yakından takip edenler çok iyi bilir bunu. Şimdi muhalefet bloğu için hesap verme vakti, özellikle CHP için!

Görüyorum ki bazıları, “Kazanmadı, şu nedenlerden dolayı kazandı” vb. söylemlerde bulunanlar var…

Kimse kusura bakmasın ama kazandılar. Araplar sayesinde kazandılar, sandık başına gitmeyenler sayesinde kazandılar, devlet imkânını kullanarak kazandılar, o bu şu yüzünden kazandılar, ama kazandılar kardeşim. Ben sonuca bakıyorum.

Muhalefet olarak Türkiye tarihinin, belki de dünya tarihinin en büyük muhalefet ittifakını kurmuşsun ve buna rağmen kazanamıyorsan, buna rağmen %50’yi geçemiyorsan, ittifak içinde sağ partiler varken sağdan oy alamıyorsan kusura bakmayın ama sizden bir halt olmaz ve derhal istifa etmelisiniz.

Tüm muhalefetin şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım ve birçok kişi istifa etmesi gerekiyor. Tabii ki Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin de şapkasını önüne koyması çok önemli. “Acaba nerede yanlış yaptık, acaba yanlış mı yönetiyoruz, acaba söylemlerimiz mi yanlış” diye özeleştiri yapmalı. Çünkü Türkiye ve yurt dışı seçmeninin %50’si kendilerine oy vermedi, bunu da unutmamak gerekir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ