Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

İYİ Parti’den BTP lideri Hüseyin Baş’a yanıt

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın “Millet İttifakı’na katılmak istedikleri ama Saadet Partisi’nin bunu engellediği” açıklamasına Saadet Partisi’nin ardından İYİ Parti’den de yanıt geldi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, konuya ilişkin “Görülmektedir ki kaygılarımızın ve hassasiyetimizin ortaklığı milletimizin geleceği için yegane buluşma noktamızdır. Büyük Türkiye idealine inanmış Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ Partimiz sizleri Millet İttifakı’nda görmekten mutluluk duyacaktır” dedi…

27 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
İYİ Parti’den BTP lideri Hüseyin Baş’a yanıt

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın, katıldığı bir yayında “Millet İttifakı’na katılmak istediklerini ama Saadet Partisi’nin bunu engellediğini” söylemesine ilişkin dün Saadet Partisi’nden yanıt gelirken, bugün de ittifakın bir diğer parçası İYİ Parti’den açıklama geldi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabı üzerinden Baş’ın açıklamalarının yer aldığı videoyu alıntılayarak, kendilerini ittifakta görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

‘MİLLETİMİZİN GELECEĞİ İÇİN…’

Kürşad Zorlu’nun paylaşımı şu şekilde:

“Sayın Hüseyin Baş, görülmektedir ki kaygılarımızın ve hassasiyetimizin ortaklığı milletimizin geleceği için yegane buluşma noktamızdır. Büyük Türkiye idealine inanmış Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ Partimiz sizleri Millet İttifakı’nda görmekten mutluluk duyacaktır.”

SAADET PARTİSİ NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz gün Hüseyin Baş’ın açıklaması için “İçi boş ve asılsız iddialardan ibaret” diyen Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, gazeteci Neşat Gündoğdu’ya yaptığı açıklamada “Ne bizim Saadet Partisi olarak ne de masanın, 85 milyon insanımızın hiçbir ferdine rezervi olması söz konusu değildir. Aksine Millet İttifakına katılmak millete karşı sorumluluktur. Ve bu ittifak her geçen gün güçlenecek ve kapsamını genişletecektir. Diğer herhangi bir partinin Millet İttifakına katılması, destek vermesi, bu yönde çalışması ise katılmak isteyen partinin kendi sorumluluğudur” ifadelerini kullanmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ