Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

İzel-Çelik-Ercan’dan 31 yıl sonra ilk konser

Müzik dünyasında bir döneme damga vuran ancak kısa süre sonra anlaşmazlıklar nedeniyle dağılan İzel-Çelik-Ercan grubu 31 yıl sonra bir araya geldi. Yıllar sonra ilk konserini veren grup müzikseverler tarafından yoğun ilgi gördü…

27 Ağustos 2022 tarihinde eklendi.
İzel-Çelik-Ercan’dan 31 yıl sonra ilk konser

90’lı yıllarda pop müziğe damga vuran İzel, Çelik, Ercan üçlüsü 31 yıl sonra bir araya gelerek, sevenlerine tarihi bir gece yaşattı. Aralarındaki sorunları çözen üç sanatçı,31 yıl aranın ardından yeniden birlikte sahneye çıktı.

Kariyerlerine solo olarak devam eden Çelik Erişçi, İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi, bir süre de dargın kalmıştı. Birçok kez farklı yapımcılardan ve markalardan tekrar birleşmeleri yönünde teklif alsalar da bir araya gelmeyen üçlü, yıllar süren ayrılığa son verdi.

31 yıl sonra yeniden bir araya gelen ekip, ilk konseri dün akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da verdi. Fenomen grubun, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen konseri öncesi kapıda uzun kuyruklar oluştu.

celikk.jpg

Biletleri günler öncesinden tükenen konserlerde 3 gün üst üste sahneye çıkmaya hazırlanan İzel-Çelik-Ercan, basın mensuplarıyla bir araya geldi. 31 yıl sonra birlikte sahneye çıkmanın heyecanın yaşayan grup üyelerinden Çelik, “Söylemek istediklerimizi önceden çalıştık ama şimdi heyecandan hepsini unuttuk” dedi. Ercan, “Gerçekten çok heyecanlıyız. 30 yıl sonra gelen bu güzel tepkilere karşılık verebilmek için çabalıyoruz. Yaşadığımız duyguları tarif edemeyiz. Yıllardır birlikte sahneye çıkmadık, bu akşam ilk olacak.” sözleriyle geceyi yorumlarken İzel, “Hayatta ilk kez sahneye çıkacak gibi heyecanlıyız. Ben, bizi çok seviyorum.” dedi.

SANATÇI DOSTLARI YANLIZ BIRAKMADI

Konsere unutulmaz şarkıları ‘Özledim’, ‘İşte Yeniden’ ve ‘Dönmelisin’le başlayan İzel-Çelik-Ercan’a Kuruçeşme’yi dolduran misafirleri hep bir ağızdan eşlik etti. Fenomen grubun kendi şarkılarının yanı sıra single kariyerlerinde yer alan şarkılar ve bestelerini de seslendirdiği konseri izleyenler 90’lara yolculuk yaptı. Konseri izlemeye gelen isimler arasında Demet Akbağ, Hakan Altun, Esra Erol, Behzat Uygur, Sevcan Orhan gibi ünlü isimler vardı.

GRUP NEDEN DAĞILMIŞTI?

Çelik Erişçi yıllar önce katıldığı bir programda grubun İzel yüzünden dağıldığını, şarkıcının disiplinsiz olduğunu öne sürmüştü. İzel Çeliköz de 3 ay önce Armağan Çağlayan’ın programında grubun dağılmasıyla ilgili şunları söylemişti:

“Birinci albümü yaptık, çok sevildik. Aradan 2 sene geçti. İkinci albümün repertuvar toplantısında Çelik, ‘Ben ayrılmak istiyorum, bir sürü şarkı yapıyorum ama iki-üç şarkıdan fazla koyamıyorum’ dedi. İyi ki ayrıldı. Tek başına çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz için geçerli bu aslında”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ