Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Kaftancıoğlu: Biz kara propaganda yapmayacağız, gerçekleri söyleyeceğiz

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, FOX TV’de İlker Karagöz ile Çalar Saat’in konuğu oldu…

18 Mayıs 2023 tarihinde eklendi.
Kaftancıoğlu: Biz kara propaganda yapmayacağız, gerçekleri söyleyeceğiz

Kaftancıoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

28 Mayıs’taki seçimler Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlık ve yokluk seçimi olacak. Bizim vatandaşımıza ulaşacak örgütümüz, sınırlı medya kuruluşumuz var. Kurban Bayramı’nda 15 bin lira vereceğimiz bizim ona ulaştırmamamız için medya organları var.

Kaybedecek bir şeyimiz yok, daha keskin bir dil kullanacağız evet. Bu seçimde dün izlediğim için söylüyorum; Yeni Şafak’ta PKK’nın üst düzey yöneticisi Duran Kalkan’ı yayınlanıyor, terör örgütü propagandası yapıyor, sonra “CHP teröristlerle işbirliği yapıyor” deniliyor. Hadi oradan derler adama.

Kemal Kılıçdaroğlu yargıya kimsenin müdahale etmemesini sağlayacak.

Öcalan terör örgütünün kurucusudur. Kesinleşmiş bir cezası var mıdır, vardır. Şu an cezasını çekiyor mudur? Çekiyordur. Kemal Kılıçdaroğlu’nun serbest bırakma yetkisi yoktur, yapmaz da.

Biz kara propaganda yapmayacağız, gerçekleri söyleyeceğiz. Onların iktidarda kalmak için yaptıklarını söyleyeceğiz. İktidarda kalmak için o dönem FETÖ’yle işbirliği yapan bunlar değil miydi? Öcalan’ı serbest bırakacaklar diye kara propaganda yaptılar. Osman Öcalan’ı televizyona çıkaran kimdi? Teröristleri Meclis’e sokan kim? Bunları çok net anlatacağız.

Depremzede vatandaşlarımıza hala yaralarını sarmamış ve psikolojik olarak da kolay bir şey değildir depremzede olmak, yakınlarımızı kaybetmiş vatandaşlarımıza laf etmek kimin haddine, kabul edilemez!

Devletin bütün kaynaklarını kullanan, kullanmaya devam eden bir kötülük ittifakına karşı yarıştık. İstanbul’da bir sabah kalkıyorum bütün sokaklarda, geçtim siyaseti de ayıp denen bir şey vardır, Kemal Kılıçdaroğlu imzası ve CHP logosuyla terör örgütü propagandası yapan afişler dağıtmışlar. Şunu düşünsün vatandaşlarımız, ben de Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla ve AKP logosuyla ben de afiş bastırıp, ‘sürtük, bütün kadınlar böyledir’, ‘Oslo’da kim neyi görüştü?’ diye dağıtsaydım doğru olur muydu? Ki benim yazdıklarım doğru olmasına rağmen doğru olmazdı. Niye olmazdı? Hiçbir şey uğruna, başka kişinin imzasıyla, başka kurumun logosuyla sahte iş yapılmaz. Yakalananlar ne dediler biliyor musunuz? ‘Bunda ne var ki’ dediler. Bu anlayıştan daha büyük bir kötülük olabilir mi?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ