Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

KAHRAMANMARAŞ’IN TATLIPARK’I GÖZ KAMAŞTIRIYOR

İş insanı Mustafa İşler memleketi Kahramanmaraş’da 1996 yılında açtığı Tatlıpark isimli işletmeleri ile bölgede ilk üç sıraya yerleşerek büyük bir başarıya imzasını attı…

02 Mart 2022 tarihinde eklendi.
KAHRAMANMARAŞ’IN TATLIPARK’I GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Baklava, pasta, börek ve Pizza’nın yanı sıra dondurma sektöründe de ‘varız’ diyen Tatlıpark Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İşler ve oğulları Gökhan İşler, Mehmet Hakan İşler, Ahmet İşler ve Ankara şubesinin başında ki oğlu  Abdullah Tahir İşler ile aradan geçen 26 yıl için büyük başarıların haklı gururunu yaşıyorlar

Tatlıpark Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İşler başarıya giden yolun sırlarını Gazeteci Muammer Yaşar’a anlatırken oldukça heyecanlıydı.

“Hedefimiz İstanbul ve büyük şehirlerde şube  açmak” diyen Tatlıpark Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İşler, ”Başarının sırrı inanmak ve çok çalışmaktan geçiyor. Biz babamızdan ailemizden aldığımız  ticari ahlakı , gelenek ve göreneklerimizi evlatlarımıza nasıl  anlatarak uygulayarak  öğretiysek çalışanlarımıza da aynı geleneği öğrettik ve  bir aile şirketi gibi çalışıyoruz. Her çalışanımız bizim evladımız ve kardeşimiz. Bu sektöre girmezden önce Tekstil işi ile uğraşıyorduk Orada da başarılı işlere imzamızı attık ama gıda sektörü bizi mest etti ve kendine çekti. Şimdi Kahramanmaraş ’da 6 tane Tatlıpark şubemiz ile bölge halkı başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin en gözde  mekanları olmaya devam ediyoruz, yerli ve yabancı turistlerimiz bizim baklava, tatlı ve böreklerimizi yemeden ilimizden ayrılmaz oldu. Bu da beni ve evlatlarımı gururlandırıyor.  Geçtiğimiz yıllar içinde Ankara Çankaya da bir şube açarak Ankara halkına da doğal olarak yapılan ürünlerimizi sunuyoruz” dedi.

TATLILARIMIZ GİLİKOZ YADA BAŞKA KATI MADDELERİ KATILMADAN ÜRETİLİYOR

“Hayatım boyunca  doğal yaşadım ürünlerimin hepsi de doğal” diyen Mustafa İşler; ”Ben akşam evime komşuma akrabalarıma hangi baklavayı hangi yaş pastayı yada kuru pastayı götürüyor isem müşterilerimde evine katıksız doğal sade ve sağlıklı  baklava yada diğer ürünlerimizi  götürerek gönül rahatlığı içinde tüketiyorlar. Benim evlatları dan ve çalışanlarımdan tek ricam bu kaliteyi bozmadan aynı şekilde halkın ve müşterilerimizin dualarını almalarıdır.”

TÜRKİYE’YE DOĞAL DONDURMA  GELİYOR

Pek yakında kendi fabrikaları ile kendi dondurmalarını imal ederek Kahramanmaraş ve Türk halkının hizmetine sunacaklarını kaydeden İşler, ”İmalatın yaptığımız yüzlerce tatlı ve pastalarımıza bir kardeş olarak düşündüğümüz Dondurma fabrikamız kısa sürede hizmete girecek ve en doğal süt ile doğal yollarla halkın hizmetinde olacak. Amacımız her geçen gün ve her geçen yıl yeni ürünleri vitrinimize koyarken başka illere  de şubeler açmaktır” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ