Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Kanserle mücadele eden Armağan Çağlayan’dan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne

Bir süredir kanserle mücadele eden ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamayla zmir Büyükşehir Belediyesi’ni hedef aldı. Çağlayan’ın açıklamaları kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı…

15 Mart 2023 tarihinde eklendi.
Kanserle mücadele eden Armağan Çağlayan’dan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne

Geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını açıklayarak kötü haberi duyuran Armağan Çağlayan, kısa süre sonra ise Maltepe’de gerçekleştirdiği ‘Size Anlatacaklarım Var’ adlı oyunda müjdeli haberi vererek sağlık durumunun iyiye gittiğini açıklamıştı.

Ünlü televizyoncu, diğer kanser hastalarına nazaran daha farklı bir tedavi yöntemiyle tedavi olacağını açıklayarak güzel haberi duyurmuştu.

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan ünlü televizyoncu, bir kez daha adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Armağan Çağlayan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne sert bir dille tepki gösterdi.

Çağlayan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İzmir Büyükşehir Belediyesi ‘Size Anlatacaklarım Var’ gösterisini satın aldı. Biletler 45 saniyede bitti. Instagram’dan milyon hakarete uğradım. Gösteri günü geldi. Salonda olan kişi sayısı 80. Bütün profesyonelliğimle işimi yaptım. 2 saat gösteri yapıp sahneden indim.”

BACAK BACAK ÜSTÜNE ATARAK BANA BAĞIRMAYA BAŞLADI

Oyun bittikten sonra. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı olduğunu iddia eden bir hanımefendi, kulise gelip bacak bacak üstüne atıp, bana bağırmaya başladı. Hanımefendi neden bana bağırıyorsunuz dedim. Bunun üzerine ‘beraber çözüm bulalım sisteme’ dedi. Liyakatsiz insan zor, hayatın her alanında zor. İşi yapmayı bilmiyorsanız yapmayacaksınız! Siz bir oyun parası verdiniz diye beni satın almadınız! Alamazsınız! Daha da beni oyunla ilgili aramayın! Tunç Soyer ve İzmir Büyükşehir Belediyesi.

PARA VERDİNİZ DİYE BENİ SATIN ALAMAZSINIZ

Bu arada, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Ceren Hanım, sekreteri aracılığıyla ‘yarın görüşebiliriz’ dedi. Artık size ihtiyacımız yok Ceren Hanım. Ne size, ne belediyeye. İşinizi doğru yapın herkese yeter! Siz de o koltukta işinizi doğru yaparak oturabilirsiniz! O İzmir Büyükşehir belediyesi Kültür Müdürü küçük harfle Ceren Hanım’a söylüyorum. Nedir derdiniz ? Beceremediğimiz işi yapmayacaksınız. Benim oyunum 1100 bilet satıyor. Para verdiniz diye beni satın alamazsınız. Liyakat! Liyakat.! Liyakat!”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ