Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Kılıçdaroğlu: Bu yapılanlar ya millete ihanet ya da bir sağlık sorunu, başka bir izahı yok!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararını sert sözlerle eleştirdi. Kılıçdaroğlu, “Bu yapılanlar ya millete ihanet ya da bir sağlık sorunu, başka bir izahı yok” dedi.

21 Ekim 2021 tarihinde eklendi.
Kılıçdaroğlu: Bu yapılanlar ya millete ihanet ya da bir sağlık sorunu, başka bir izahı yok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) 200 baz puanlık faiz indirimi kararı sonrası kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulundu.

Daha önce bürokratlara yaptığı çağrıyı hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Ülkenin şerefli bürokratlarına seslendim; bir de tabii ki şahsın bürokratları var. Onların ne olduğu bugün daha da aşikar oldu. Şahıs ve şürekası ülkeyi açlığa doğru götürüyor. Bu yapılanlar ya millete ihanet ya da bir sağlık sorunu… Başka bir izahı yok” dedi.

Foreign Policy’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık sorunları yaşadığına dair iddiası uzunca bir süre gündemde kalmıştı.

İletişim Başkanlığı, Erdoğan’ın basketbol oynadığı anlara ilişkin videosunu yayınlayarak bu iddiaların önüne geçmeye çalışırken; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de şunları söylemişti:

“İmralı canisine özgürlük talepleri, etnik kimliklerle bölücü siyasetin yoğunlaşması karşısında Cumhur İttifakı olarak tek nefes, tek yürek olacağız.Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığı üzerinden polemik yaparak yalan haberleri yayarak aşağıların aşağısına düşenlere de ant olsun itibar etmeyeceğiz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ