Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın mitingindeki pankarta böyle yanıt verdi

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, AK Parti mitinginde açılan bir pankarta, İYİ Parti Lideri Akşener’in eşi Tuncer Akşener ile mutfakta çay koyduğu anların fotoğrafını paylaşarak yanıt verdi. “Biz hayatı paylaşmaktan gurur duyarız. Alın şimdi bu fotoğrafı pankartınıza koyun.” diyen Kılıçdaroğlu, “Sevgili genç mütedeyyin kadınlar, size aylarca “kazanımlarınızı kaybedersiniz” propagandası yapanlar, tüm haklarınızı 3-5 oya sattılar. Bay Kemal asla kazanımlara dokunmaz.” dedi…

09 Mayıs 2023 tarihinde eklendi.
Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın mitingindeki pankarta böyle yanıt verdi

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu dün akşam İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve eşi Tuncer Akşener’i evlerinde ziyaret etti.

Akşener, katıldığı bir canlı yayında Kılıçdaroğlu ve eşi Tuncer Akşener’in çay doldurmak için mutfağa birlikte gittiklerini söylemişti. Akşener ayrıca iki ismin çay doldurduğu anları gizlice çektiğini de sözlerine eklemişti.

Kılıçdaroğlu, Akşener’in çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak AK Parti’nin mitinginde bir kişinin açtığı “Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil arı gibi çalışan lider istiyoruz.” pankartına yanıt verdi.

Pankartın açıldığı anların videosunu paylaşan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu alıntılayan Kılıçdaroğlu, Tuncer Akşener ile fotoğrafını paylaşarak “Biz hayatı paylaşmaktan gurur duyarız. Alın şimdi bu fotoğrafı pankartınıza koyun. Sevgili genç mütedeyyin kadınlar, size aylarca “kazanımlarınızı kaybedersiniz” propagandası yapanlar, tüm haklarınızı 3-5 oya sattılar. Bay Kemal asla kazanımlara dokunmaz!” notunu düştü.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

“TÜM HAKLARINIZI 3-5 OYA SATTILAR”

“Biz hayatı paylaşmaktan gurur duyarız. Alın şimdi bu fotoğrafı pankartınıza koyun. Sevgili genç mütedeyyin kadınlar, size aylarca “kazanımlarınızı kaybedersiniz” propagandası yapanlar, tüm haklarınızı 3-5 oya sattılar. Bay Kemal asla kazanımlara dokunmaz!”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ