Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Kongreye hazırlanan Saadet Partisi’ne gazetesinden uyarı: ‘İçimizdeki gizli ve sinsi AKP’liler’

Milli Gazete yazarı Zeki Ceyhan, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un “Bizim en büyük sorunumuz içimizdeki gizli ve sinsi AKP’lilerdir” şeklindeki ifadesine atıfta bulunarak bu durumun geçerliliğini koruduğunu söyledi…

10 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
Kongreye hazırlanan Saadet Partisi’ne gazetesinden uyarı: ‘İçimizdeki gizli ve sinsi AKP’liler’

Saadet Partisi’nin yayın organı Milli Gazete’de köşe yazarı Zeki Ceyhan, 30 Ekim’de gerçekleşecek sekizinci olağan kongre öncesi bazı uyarılarda bulundu.

‘Bir dönem birlikte hareket ettikleri, yol arkadaşlığı yaptıkları AKP’lilerin yola artık kendileriyle devam etmek istemediğini, yanlışlarının söylenmesinden hoşnut olmadıklarını’ dile getiren Ceyhan, şunları kaydetti:

“(…) Biz her ne zaman ‘bu yaptığınız yanlış’ diyecek olsak ‘niye ayrımcılık yapıyorsunuz’ diye suçlamaya kalkıştılar. Bu arkadaşlarımızın yani AKP’li dostlarımızın Millî Görüş camiası üzerindeki hesapları bitip tükenmek bilmedi. Hep bizden ‘bizi yok ederek’ kurtulmak istediler. Bunun için de aramızda mutlaka kendilerine yakın isimlerden birinin bulunmasını sağladılar.”

NUMAN KURTULMUŞ’TAN ATIF YAPTI: ‘İÇİMİZDEKİ GİZLİ VE SİNSİ AKP’LİLER’

Bu noktada AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’a ayrı bir parantez açan, ‘fikir ayrılığı içinde olmalarına rağmen bir sözünü çok tuttuklarını ve dile getirdiği gerçek karşısında kendisini hep şükranla andıklarını’ belirten Ceyhan, siyasetçinin “Bizim en büyük sorunumuz içimizdeki gizli ve sinsi AKP’lilerdir” şeklindeki ifadesine atıfta bulundu; ardından şunları kaydetti:

“Biz Numan Kurtulmuş gibi aramızdaki AKP’lilerin gizli ve sinsi olduklarını hiç söylemedik çünkü kendilerinin alenen AKP’ye çalıştıklarının farkındaydık.

‘UYANIK OLMAMIZ LAZIM’

Böyle ufak bir ihtilafa rağmen Numan Kurtulmuş tarafından dile getirilen gerçekler elbette yabana atılacak gibi değildi! Biz bu riskin elan devam ettiğini düşünüyoruz. Bunun için de ‘uyanık olmamız lazım’ diyoruz. ‘İlkelerimize sahip çıkmamız lazım’ diyoruz. ‘Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun arkasında ya da yanında durmamız lazım’ diyoruz.”

Yazının tamamı.  

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ