Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Kuantum Uzmanı Şebnem Tacigut’tan Gündem yaratacak açıklamalar!

15 Aralık 2021 tarihinde eklendi.
Kuantum Uzmanı Şebnem Tacigut’tan Gündem yaratacak açıklamalar!

Kuantum eğitmeni, 3 kitap yazarı ve Bilinçaltı uzmanı Şebnem Tacigut’tan 2022 yılı için iddalı açıklamalar geldi! İstanbul’da ki Akademisi ile Türkiye’nin bir çok şehrinden Şebnem Tacigut’tan eğitim almak için gelen öğrencileri ile yoğunluk yaşayan Şebnem hanım ile bir araya gelmek ve röportaj yapmak için uzun zamandır bekliyoruz. Astroloji gibi hayatımızda var olan Kuantum son yıllarda Şebnem Tacigut ile popülerlik kazandı. Katıldığı Tv programlarıyla adından sıklıkla söz ettiren Kuantum Uzmanı Şebnem Tacigut sorularılarımızı yanıtladı.

Kuantum nedir? İlk olarak bilmeyen kalmadı ama halk dilinde anlatmak isterseniz neler söylemek istersiniz?

Şebnem Tacigut: Bir mekanik olan Kuantum madde ve ışığın atom altı seviyelerinde meydana gelen davranışları inceleyen bilim dalıdır. Fiziğin ulaştığı en üst seviyedir. Atom içinde bulunan nötron, proton,,quarklar kuantum mekaniğinin alanına girer. Kuantum düşünce tekniği üç boyutlu düşünce sistemidir ve buna göre bizler hepimiz birer gözlemciyiz. Nasıl ve nereye baktığımız ve gözlemlediğimize göre alan ve nesne şekil değiştiriyor. Suyun bulunduğu kabın şeklini alması gibi gözlemlediğimiz her şey bize göre şekil alıyor. Kuantum dünyası olasılıklar dünyasıdır. Gözlemlediğimiz her şey gerçektir. Gördüğümüz her şeyi gerçekliğe alırız. Gerçekliği biz yaratırız ve istediğimiz zaman istediğimiz şekilde değiştirebiliriz. Bilincimizde meydana gelen en ufak bir farkındalık , tıpkı domino taşları etkisi gibi birbirini etkileyerek büyük değişimler yaşamamıza sebep olacaktır

2022 Yılında Türkiye’yi neler bekliyor? şanslı bir yıl mı olacak yoksa yine negatif olaylar yaşayacak mıyız?

Şebnem Tacigut: Bankalarda sistemsel çöküşler , ekonomide şaşırtıcı iniş ve çıkışlar, büyük şirketlerde kapanış ,küçük şirketlerde yükseliş ,üniversitelerde yüksek sesler ve şok olaylar. Kıtlık bilincinin artması ve buna bağlantılı olarak ölümler.
Büyük bir otoritenin hastalığı ve ölümü İsyanlar, Tüm yıl boyunca corona varyantının yeni şekilleri.
Hayatımızda ne yaşıyorsak seçimlerimiz üzerinedir.
Kollektif toplumsal ve kendi bilinç düzeyimizde yaşadığımızı fark ettiğimizde kendi enerjimizi ve bilinçaltı negatif kayıtlarımızı değiştirdiğimiz de tüm koşullarımız yeniden şekillenecektir.

2022 yılına girerken sizce ne gibi olumlamalar yapmalıyız?

Şebnem Tacigut: Kişi kendine rehber olmalıdır mutlaka inançlarını keşke’lerini amalarını ertelediklerini değerlerini bir kitap yazar gibi her gün bir ay boyunca yazarak kendi yolculuğunda adım atmalıdır. Her birey ben kimim sorusuna kendine sorarak bu ilk adımı atmış olacaktır.
Hiçbirimiz bu dünyaya öylesine geçmemekteyizdir.
Ruhum ruhunuzu onaylıyor.

Bilinçaltı nedir? Çalışmalarınızda bilinçaltı oyunlarınını nasıl çözümlüyorsunuz?

Şebnem Tacigut: Bilinçaltı kişinin kendi yazdığı ama farkında olmadığı özel yazılımıdır. Amacı kendini korumaktır. Asla ölmemeliyim kodu ile ilerleyip, kendini bugüne getirip , geleceği planlar. Bir buzdağına benzetebiliriz. Buzdağının görünmeyen yüzü bilinçaltıdır. Tüm inançlar burada saklıdır. Kişi bize geldiğinde çalışma alanımız bilinçaltıdır. Tüm yaptığımız şifalandırma , değiştirme, dönüştürme, nötrleştirme bilinçaltında yapılır. Bilinç , bilinçaltının patronudur. Her birey mutlaka bilinçaltını öğrenmeli ve yönetmelidir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ