Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Mehmet Sevin’in yeni albümü büyük ilgi görüyor

Besteci, söz yazarı ve solist olan turizmci Mehmet Sevin, ilk albümünü yayınladı…

22 Ocak 2024 tarihinde eklendi.
Mehmet Sevin’in yeni albümü büyük ilgi görüyor

Mehmet Sevin’in kendi söz ve bestelerinden oluşan ve 10 türkünün yer aldığı ‘Hesap mı sorulur’ adlı albümü yayınlandığı dijital platformlarda büyük ilgi görüyor.

Memleketi Malatya’da daha ilkokul çağında müzik hayatına başlayan, yaklaşık 32 yıldır Marmaris’te yaşayan deneyimli turizmci Mehmet Sevin, söz ve besteleri kendine ait olan 10 türküyü bir albümde buluşturdu. Söz konusu türkülerden biri olan ‘Hesap mı sorulur?’ adını taşıyan albüm, dijital platformlarda yayınlanmaya başladı. Albümündeki iki türküye klipte çeken Mehmet Sevin, yeni bir single çıkarmaya hazırladığını söyledi. ‘Hesap mı sorulur’ yayınlandığı platformlarda yoğun ilgi görürken Mehmet Sevin, ömür boyu müzik hayatını sürdüreceğini, bu süreçte yeni türkü sözleri yazıp, betelemek istediğini söyledi. Sevin, türkülerine gösterilen ilgi ve gelen övgülerin kendisini çok mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

Duygularını çocukluk  anısıyla  anlattı

Sevin, albümüne ilişkin duygu ve görüşlerini, geçmişte yaşadığı duygusal bir anısını aktararak özetledi, şunları söyledi: “Çocuktum, babamdan saz almasını istedim, almadı. Ben de kendime tahtadan saz yaptım, alt kurgudan teller bağladım, onu çalmaya başladım. Mersin’de pazarcılık yaparken dayım ilk sazımı aldı, çok ama çok sevinmiştim. İşte, ilk albümüm ‘Hesap mı sorulur’ da beni dayımın aldığı ilk sazım gibi çok mutlu etti.”

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ