Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Meteoroloji bölge bölge uyardı: Kuvvetli yağış geri dönüyor!

Meteoroloji’nin son hava tahmin raporuna göre, ülke geneli yeniden yağışlı havanın etkisine giriyor. Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde sağanak yağış beklenirken, yağışların özellikle Ege kıyılarında kuvvetli olacağı belirtildi…

22 Mart 2023 tarihinde eklendi.
Meteoroloji bölge bölge uyardı: Kuvvetli yağış geri dönüyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumuna ilişkin güncel değerlendirmelerini paylaştı. Buna göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Sivas hariç), Batı Karadeniz, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Adana’nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, Erzurum çevreleri, Kahramanmaraş’ın batısı ve Hatay’ın batı kesimlerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ÇIĞ TEHLİKESİ

Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI

Sıcaklıkların yurdun kuzeydoğusunda mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR

Rüzgar genellikle kuzeyli, yurdun kuzey kıyılarında doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

22 MART 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-001.jpg

23 MART 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

1-002.jpg

24 MART 2023 CUMA GÜNÜ

1-003.jpg

25 MART 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

1-004.jpg

26 MART 2023 PAZAR GÜNÜ

1-005.jpg

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ