Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Meteoroloji çok sayıda ili uyardı: Sağanak geliyor

Meteoroloji’nin güncel değerlendirmelerine göre; Güney Ege kıyıları, Batı ve Doğu Karadeniz, Antalya, Isparta, Adana, Osmaniye, Ordu ve Ardahan çevreleri, Çanakkale’nin güneyi, Balıkesir’in batı kıyıları ile Hatay’ın kıyı kesimleri sağanak yağışlı olacak. Yağışlar, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer kuvvetli şekilde etkisini gösterecek…

06 Kasım 2023 tarihinde eklendi.
Meteoroloji çok sayıda ili uyardı: Sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Güney Ege kıyıları, Batı ve Doğu Karadeniz, Antalya, Isparta, Adana, Osmaniye, Ordu ve Ardahan çevreleri, Çanakkale’nin güneyi, Balıkesir’in batı kıyıları ile Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genellikle güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

6 KASIM 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-003.jpg

7 KASIM 2023 SALI GÜNÜ

1-004.jpg

8 KASIM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-005.jpg

9 KASIM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

1-006.jpg

10 KASIM 2023 CUMA GÜNÜ

1-007.jpg

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ