Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Meteoroloji’den kritik uyarı: Fırtına geliyor

Meteoroloji’nin son değerlendirmelerine göre, bugün Marmara’da kuvvetli rüzgar etkili olacak. Uzmanlar özellikle İstanbul’u işaret ederek, öğleden sonra rüzgarın daha da şiddetleneceğini vurgulayıp dikkatli olma çağrısında bulundu…

18 Ağustos 2023 tarihinde eklendi.
Meteoroloji’den kritik uyarı: Fırtına geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, ülkenin kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege’nin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığının Marmara ve Kıyı Ege’de mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genellikle kuzeyli, yurdun güney ve doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

MARMARA’YA UYARI

Rüzgarın; Marmara’da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

‘İSTANBUL’DA RÜZGAR ÇOK SERT’

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ise, “İstanbul’da rüzgar hamleleri çok sert. Uğultu çıkartıyor. Öğleden sonra daha da kuvvetlenecek. Dikkatli olunmalı” açıklamasında bulundu.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

18 AĞUSTOS 2023 CUMA GÜNÜ

1-001.jpg

19 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

1-002.jpg

20 AĞUSTOS 2023 PAZAR GÜNÜ

1-003.jpg

21 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-004.jpg

22 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

1-005.jpg

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ