Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Meteoroloji’den Marmara’ya uyarı geldi: Sıkı giyinin, havalar soğuyor

Meteoroloji’nin güncel değerlendirmelerine göre; Trakya, İstanbul, Çanakkale, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri Doğu Anadolu, İç Anadolu’nun orta kesimleri ve Doğu Akdeniz gök gürültülü sağanak yağışlı, Akdeniz’in iç kesimleri ile Ege’nin doğusu da yağmurlu olacak. Hava sıcaklığı ise bugün Marmara’da düşüş gösterecek…

09 Mayıs 2023 tarihinde eklendi.
Meteoroloji’den Marmara’ya uyarı geldi: Sıkı giyinin, havalar soğuyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Rapora göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Balıkesir hariç), İç Ege, Akdeniz’ in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu (Malatya hariç) ile Hatay, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, Marmara’ da 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz ile güneydoğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

9 MAYIS 2023 SALI GÜNÜ

1.jpg

10 MAYIS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-001.jpg

11 MAYIS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

1-002.jpg

12 MAYIS 2023 CUMA GÜNÜ

1-003.jpg

13 MAYIS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

1-004.jpg

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ