Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Milyonlarca insanın hayal satın aldığı çekilişte büyük ikramiye belli oldu

Her yıl başı büyük umutlarla alınan milli piyango biletinde büyük ikramiye belli oldu. Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi’nde 2023 yılı için büyük ikramiye 200 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olarak belirlendi. Söz konusu ikramiyenin tamamının dağıtılacağının duyurulduğu çekilişte büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek. Geçen yıl 120 milyon lira olan büyük ikramiye yüzde 66.6 artarken söz konusu artış enflasyona yenik düştü…

12 Kasım 2022 tarihinde eklendi.
Milyonlarca insanın hayal satın aldığı çekilişte büyük ikramiye belli oldu

Milyonlarca insanın her yıl ilgi ve merakla beklediği Milli Piyango’nun Yılbaşı Özel Çekilişi için geri sayım başladı. Birçok insanın hayal ve umutlarla aldığı biletler için büyük ikramiye tutarı da belli oldu. Geçen yıl 120 milyon TL olan büyük ikramiye tutarı 200 milyon TL olarak belirlendi. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olması bekleniyor.

TAM BİLET FİYATI 200 TL

10 Kasım itibarıyla satışa çıkan biletler gezici bayilerden, millipiyangoonline.com üzerinden ya da Milli Piyango bayilerinden alınabiliyor.

Bilet fiyatları çeyrek 50 TL, yarım 100 TL ve tam 200 TL olarak belirlendi.

BÜYÜK İKRAMİYE ENFLASYON TANIMADI

Geçen yıl 120 milyon TL olan büyük ikramiye tutarı bu yılki artışıyla yüzde 66.6 artmış oldu. Oysa, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK), ekim ayı açıkladığı yıllık enflasyon oranı yüzde 85.51. Bu oranla büyük ikramiye yıllık enflasyonun altında kaldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ