Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Muharrem İnce CHP’ye dönecek mi?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin CHP’ye katılacağına ilişkin söylentilere yanıt verdi. İnce, “Ne benim CHP’ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var.” dedi. Yerel seçimler hakkında konuşan İnce, CHP’nin büyükşehirleri kazanmasının 2019’dan daha zor olduğunu söyledi…

18 Kasım 2023 tarihinde eklendi.
Muharrem İnce CHP’ye dönecek mi?

CHP’den ayrılıp Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce, partisinin CHP’ye katılacağına ilişkin iddialar hakkında konuştu. İnce, “Ne benim CHP’ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var.” dedi.

Sözcü yazarı Saygı Öztürk’e konuşan Muharrem İnce, Memleket Partisi olarak seçime tek başımıza girecekmiş gibi kararımızı alacağız diyen İnce, Bu partinin de yetkili kurulları var. Ne karar alacaksak yetkili kurullarımızda alırız. Pazar günü gündemimiz yerel seçimlere nasıl gireceğimiz konusu olacak. Seçimlere nasıl gireceğimizi konuşacağız.” ifadesini kullandı.

‘HATA YAPTILAR, YANLIŞ YAPTILAR’

14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan İnce, “Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na, ‘İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Yardımcısı olsun, ben hiçbir şey istemiyorum, sizi destekleyelim’ dedim. Yani bir kişinin cumhurbaşkanı yardımcısı olmasını önerdim. 7 cumhurbaşkanı yardımcısı insanlara güven vermez. Hata yaptılar, yanlış yaptılar” dedi.

Yerel seçimlerde CHP’nin büyükşehirleri kazanmasının 2019’dan daha zor olduğunu söyleyen İnce, 2019 yılına göre bugün ekonomi daha kötüdür ama seçim kazanmak daha zordur. Neden derseniz; çünkü iktidar bir psikolojik üstünlük kazandı. Cumhurbaşkanlığını aldı, Parlamento çoğunluğunu aldı. Bir psikolojik üstünlük var. O üstünlükle seçime gidiyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ