Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler
Serkan Candaş

Muharrem İnce Yalanları Part 1

09 Nisan 2023 tarihinde eklendi.
Muharrem İnce Yalanları Part 1

Siz değerli okuyucularım için Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılan ve Memleket Partisini kuran, daha sonra 4 günde zar zor 100 bin imzayı toplayarak Cumhurbaşkanı adayı olan, egosuyla beslenen, kendisini kaf dağının ardında gören Muharrem İnce’nin YALNIZCA 10 günde söylediği 5 büyük yalan serisini derledim;

Yalan 1

İnce, “bize hiçbir zaman teklif yapılmadı” demişti hatırlarsanız. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu, TV programında “toplantı öncesinde de sonrasında da teklif yaptık, kabul etmedi” dedi. Ayrıca CHP ve Memleket Partisi içinden doğrulattım bunu. İnce, Kılıçdaroğlundan 35 Milletvekili istedi ve Kılıçdaroğlu kabul etmedi.

Yalan 2

“HDP aday çıkaracak” demişti yine Muharrem İnce, ancak bunu dedikten 10 dakika sonra HDP yaptığı açıklamayla yalanladı İnce’yi!

Yalan 3

“Oyumuz %16” demişti Ece Üner’e katıldığı programda. Ancak Ece Üner, “peki anket firmasının adı ne, hangi firmada oyunuz o düzeyde?” diye sorunca cevap verememişti. Bu arada İnce’nin oyu %5 ile %7 arası gidip geliyor, Memleket Partisi’nin oyu %1.5 – %2, büyük ihtimal sandıkta bu kadar bile çıkmayacak.

Yalan 4

Muharrem İnce “HDP’ye bakanlık verilecek” dedi, ancak Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı ve HDP bunu da yalanladı.

Yalan 5

İnce, millet ittifakına “7’li masa” diyerek AKP ağzına teslim oldu ve Millet İttifakında HDP olduğu yalanını söyledi.

Devamı gelecek…

Sağlıcakla ve doğrularla kalın..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ