Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Murat Hançer Wood Show Dubai Fuarı’nda ülkemizi temsil etti!

25 Mart 2023 tarihinde eklendi.
Murat Hançer Wood Show Dubai Fuarı’nda ülkemizi temsil etti!
Son dönemlerin başarılı iş insanlarından Yük. Mak. Müh. Murat HANÇER 07-09 Mart 2023 tarihinde Dubai World Trade Centre – Dubai Ahşap ve Ahşap Sanayi Fuarında tüm dünya ülkelerinin katılmış olduğu fuar alanında ülkemizi ve kendi tasarımları olan ağaç işleme makinalarının tanıtımını yapmıştır. Ülkemiz ve firmamızın sektördeki hak ettiği yeri kazanması için çalışmalarına aralıksız devam edeceği sözünü vermiş, WoodShow Duabi fuarı için hazırlamış olduğu ürünler hakkında bilgiler aktarmıştır.
“Dubai WoodShow, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki Ahşap ve Ağaç İşleme Makineleri Ticaret Lider Platformu olan fuarda konuşmasına devam ederek ülkemiz ve uluslararası alanlarda yapmış olduğu çalışmalara da yer vermiştir.
Dünyanın ve bölgenin önde gelen üretici ve tedarikçi firmalarıyla ülkenin ve bölgenin en önemli satın alma kuruluşlarıyla bir araya gelen Yük. Mak. Müh. Murat HANÇER, dünyanın her yerinden gelen on binlerce profesyonel ziyaretçiyi de WoodShow fuar alanında ağırlamıştır. 19.’su düzenlenmiş olan fuar, ürün tedarikçileri ile makine ve alet imalatçılarının ürünlerini, en ileri teknolojilerini ve büyük ölçekli makinelerini Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinin en önemli satın almacı firmalarını ağırlamaktadır.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ