Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

OBSESİF BİR MEKAN

Beylikdüzü Teras Park’ta Berk Meçik’ in işletmeciliğini yaptığı “OBSESİF” 200 kişilik kapasitesiyle zengin menüsü ve verdiği kaliteli hizmetle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor…

05 Aralık 2023 tarihinde eklendi.
OBSESİF BİR MEKAN

Beylikdüzü’nde yaklaşık 4 yıldır hizmet veren Obsesif Restaurantın işletmecisi Berk Meçik’e göre; ” Kalıcı ve başarılı bir restaurant olabilmenin en önemli unsuru, kaliteli ürünlerin özenle seçilmesinden, hijyenin ve iletişimi güçlü işin ehli personelle çalışmaktan ve yemek-içmek sektöründe işinizi sevmekten geçiyor.”

OBSESİF LEZZET TUTKUNLARININ VAZGEÇİLMEZ DURAĞI

Taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan yemekler ” Obsesif ” in her müşteriye ve her damak zevkine hitap etmesine sebep oluyor. Ayrıca şık ve modern dekorasyonuyla dikkat çeken Obsesif ağırladığı misafirlerine evlerinde olma rahatlığı veriyor.

HER BÜTÇEYE UYGUN OBSESİF FİYATLAR

Obsesif Restaurant lezzetli yemekleriyle her bütçeye uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Lezzet ve fiyat mekana gelen misafirleri Obsesif müdavimi yapıyor. Menüde yemek -içecek fiyatlarının açıkça belirtilmiş olması, hesap ödeme konusunda sürpriz yaşamayı sevmeyen müşterilerin memnun kaldığı bir durum.

OBSESİF DERECEDE HİJYENİK BİR ORTAM

Beylikdüzü’nde hizmet verdiği 4 yıl içerisinde adından söz ettirmeyi başaran Obsesif, kaliteli ve şık restaurant olmanın yanı sıra hijyen konusunda da son derece iddialı. Kent sakinlerinin taleplerini karşılayan Obsesif yenilikçi felsefesi ile kusursuz tatlar sunmaya devam ederek adından daha çok söz ettireceğe benziyor.

TÜRKİYE ÇAPINDA MARKALAŞMA YOLUNDA

200 kişilik mekan kapasitesi Obsesif, önümüzdeki yıllarda kaliteli ve zengin mutfağını Türkiye’de birçok noktaya ulaştıracak. Şubelik açarak, markalaşma yolunda adımlar atacak. Bu konuda doğru, planlı ve belirledikleri stratejiler doğrultusunda yol izlediklerini beyan eden Meçik, Obsesif ‘i daha ileri noktaya taşıyacak adımlar atmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ