Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Oktay Kaynarca’dan ‘lüks araç aldı’ iddiasına cevap! Meğer gerçek farklıymış

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrolü Oktay Kaynarca, kendisine özel tasarım bir araç aldığı haberleriyle gündeme gelmişti. 8 milyon TL’lik aracın sırrı yapılan açıklama sonrası ortaya çıktı…

03 Mayıs 2023 tarihinde eklendi.
Oktay Kaynarca’dan ‘lüks araç aldı’ iddiasına cevap! Meğer gerçek farklıymış

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yapımcılığını da kendisinin üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekranlara geliyor. Geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılacağı iddialarıyla gündem olan Kaynarca, bu sefer kendisine satın aldığı lüks araçla konuşuldu.

8 MİLYONLUK ARABA AÇIKLAMASI

Söz konusu haberlerde ünlü oyuncunun BMW’nin i7 model elektrikli aracı satın aldığı iddia edildi. Söylenenlere göre bahsi geçen aracın en dikkat çeken yönlerinden biri Swarovski kristal detaylarla süslenmiş özgün bir tasarıma sahip olmasıydı. Yine söylenene göre Kaynarca bu aracı 8 milyon TL vererek satın almıştı.

Otomobil merakı olduğunu bilinen Oktay Kaynarca, çıkan haberlere yapım şirketi aracılıyla açıklık getirdi. Bu sezon Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle her salı hayranlarının karşısına çıkan Kaynarca’nın aracı satın almadığı öğrenildi.

ŞİRKETE AİT VE KİRALIK

Kaynarca’nın ortağı olduğu Güzel Adamlar Medya şirketinden yapılan açıklamada şu satırlara yer verildi:

“Söz konusu araç, proje tasarım ve genel hikayesinde imzası olan ve başrol erkeği Cezayir Türk karakterine hayat verdiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için kiralandı. Şirkete ait kiralanan araç projelerde kullanılacak.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ