Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Rusya ‘Saldırılara devam’ dedi: Şehri yok ediyor

Ukrayna lideri Zelenskiy, Rus ordusunun saldırılarının sürdüğünü, bu nedenle Ukrayna’nın Donbas bölgesindeki şehirlerde ağır yıkımlar meydana geldiğini aktararak “Rusya; Mariupol gibi, Volnovaha gibi, Bahmut gibi Donbas’ta da şehri yok ediyor” dedi…

15 Aralık 2022 tarihinde eklendi.
Rusya ‘Saldırılara devam’ dedi: Şehri yok ediyor

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Telegram hesabından düzenli olarak yaptığı video paylaşımıyla ulusa seslendi. Rus ordusunun ülkesine karşı saldırılarının sürdüğünü ifade eden Zelenskiy, sabah erken saatlerinde Kiev bölgesinde 13 adet İran yapımı insansız hava aracının (İHA) imha edildiğini bildirdi.

Zelenskiy, cephe hattında ağır çatışmaların sürdüğünü belirterek, Rus güçlerinin cephe hattındaki yerleşim yerlerini yıkmaya devam ettiğini söyledi. Ukrayna lideri, “Rusya; Mariupol gibi, Volnovaha gibi, Bahmut gibi Donbas’ta da şehri yok ediyor” dedi.

‘BUGÜN 8 YAŞINDA BİR ÇOCUĞU ÖLDÜRDÜLER’

Rus kuvvetlerinin bugün Herson şehrine yönelik de saldırılar düzenlediğini aktaran Zelenskiy, saldırılar sonucu 8 yaşındaki bir çocuğun yaşamını yitirdiğini belirtti.

Rus tarafıyla bugün yapılan bir esir takasıyla 64 Ukraynalı askerin daha serbest kaldığını dile getiren Zelenskiy, “Hala Rusya’da tutuklu bulunan her Ukraynalı erkek ve kadının serbest bırakılması ve evlerine dönmeleri için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ