Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Salih Uçan’dan Milli Takım açıklaması: Bana yapılmış bir saygısızlıktır

Milli Takım’a ısrarla çağrılmayan Beşiktaşlı futbolcu Salih Uçan sessizliğini bozdu…

30 Eylül 2022 tarihinde eklendi.
Salih Uçan’dan Milli Takım açıklaması: Bana yapılmış bir saygısızlıktır

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Salih Uçan’ın A Milli Takım’ın Lüksemburg ve Faroe Adaları maçları için için açıklanan aday kadroya çağrılmaması tartışma başlatmıştı.

Teknik direktör Stefan Kuntz, orta sahadaki sakatlıklar sonrası Salih’i yine tercih etmemiş ve Tolga Ciğerci ile İsmail Yüksek’i çağırmıştı. Beşiktaş’ta sezona çok iyi bir başlangıç yapan 28 yaşındaki futbolcu ise Siyah-Beyazlı takımdan hiç kimsenin çağrılmadığı A Milli Takım’a gidememişti.

VOLE’ye bir röportaj veren Salih, A Milli Takım sorusuna dikkat çekici bir cevap verdi. Tecrübeli futbolcu şunları söyledi:

“A Milli Takım’a seçilmemem bana yapılmış bir saygısızlıktır. Bana saygı göstermeyenlere de saygı duyamayacağım. Milli Takım ortamını çok iyi biliyorum. Milli Takıma gitmeyeceğimi biliyordum, maçlardan önce gizli bir aday kadro açıklanır. Pasaport listesi ve kontrolü vs. Bu kez böyle bir şey olmadı. Sonrasında bir oyuncu sakatlandı, iki orta  saha alındı, yine alınmadım. Milli Takım’da bütün orta sahalar sakatlansa bile yine Milli Takım’a gidemeyecektim. 40 kişinin arasında olmamak bana yapılmış ciddi bir saygısızlık.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ